OPIs julkollektion 2014

Jag fick alldeles nyss info om OPIs kommande julkollektion, som kommer bestå av hela 18 lack och som tagits fram i samarbete med Gwen Stefani. En hel del av lacken är väl de klassiska röda jullacken som inte gör mig överdrivet upphetsad, men det ser också ut att vara en fin skogsgrön kräm, en mörkt lila med guldskimmer (liknande Isadora Autumn Leaves, kanske?), en bunt spännande metallic- och glitterlack och ett överlack med guldflakes. Så det ska nog gå att hitta något att gilla!

(Jag tycker det är lite roligt att OPI också hakar på trenden med svartvita konfettilack som skapades med Lynnderella Connect the Dots. Det är intressant att se hur trenden började, spred sig bland indielacken och till slut har plockats upp av bjässen OPI. :-))

Vad tycker ni, ser den intressant ut?

Lacken kommer att släppas vecka 46 och kommer att kosta 155kr/styck.

I just recieved some information about the OPI Christmas collection, containing as many as 18 polishes and developed in collaboration with Gwen Stefani. Some of the polishes are the standard Christmas reds, but there is also a nice forest green creme, a dark eggplant with golden shimmer, some interesting metallics and glitters and a gold foil top coat. So I think most people will be able to find something they like!

What do you think, does it look interesting?

It will be released during week 46 (November 10-16) and the polishes will cost 155 SEK/bottle.

Julen hos OPI 2014 - Gwen Stefani Holiday for OPI_Page_02

Julen hos OPI 2014 - Gwen Stefani Holiday for OPI_Page_08 Julen hos OPI 2014 - Gwen Stefani Holiday for OPI_Page_09 Julen hos OPI 2014 - Gwen Stefani Holiday for OPI_Page_10 Julen hos OPI 2014 - Gwen Stefani Holiday for OPI_Page_11 Julen hos OPI 2014 - Gwen Stefani Holiday for OPI_Page_12 Julen hos OPI 2014 - Gwen Stefani Holiday for OPI_Page_13 Julen hos OPI 2014 - Gwen Stefani Holiday for OPI_Page_14 Julen hos OPI 2014 - Gwen Stefani Holiday for OPI_Page_15 Julen hos OPI 2014 - Gwen Stefani Holiday for OPI_Page_16 Julen hos OPI 2014 - Gwen Stefani Holiday for OPI_Page_17 Julen hos OPI 2014 - Gwen Stefani Holiday for OPI_Page_18 Julen hos OPI 2014 - Gwen Stefani Holiday for OPI_Page_19

Julen hos OPI 2014 - Gwen Stefani Holiday for OPI_Page_20 Julen hos OPI 2014 - Gwen Stefani Holiday for OPI_Page_21 Julen hos OPI 2014 - Gwen Stefani Holiday for OPI_Page_22 Julen hos OPI 2014 - Gwen Stefani Holiday for OPI_Page_23 Julen hos OPI 2014 - Gwen Stefani Holiday for OPI_Page_24 Julen hos OPI 2014 - Gwen Stefani Holiday for OPI_Page_25 Julen hos OPI 2014 - Gwen Stefani Holiday for OPI_Page_26 Julen hos OPI 2014 - Gwen Stefani Holiday for OPI_Page_28 Julen hos OPI 2014 - Gwen Stefani Holiday for OPI_Page_29  Julen hos OPI 2014 - Gwen Stefani Holiday for OPI_Page_31

Publicerat på september 12, 2014, i OPI, PR-relaterat. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Jag gillar ju röda lack i allmänhet, men tycker kanske att det istället kunde varit något mer grönt eller blått istället i kollektionen. Inte någon dålig kollektion, men inte heller den roligaste julkollektionen jag sett.

  I övrigt så håller jag med dig om att det är kul att se mer och mer Indie trender som plockas upp av storbolagen också.

  Gilla

  • Ja, lite trist är det med så många vanliga röda lack, man hade ju kunnat tänka sig något rött glitter eller liknande också. Men jag gissar att röda lack säljer bra runt jul… Jag gillar att de i alla fall har piggat upp den med lite metalliclack och några udda indieinspirerade glitter!

   Gilla

 2. Jag tycker det ser ut att finnas massa fint! Dessutom så är jag väldigt förtjust i OPIs röda lack så är inte så ledsen att det kommer ett gäng:)

  Gilla

 3. Wow vad många snygga lack det var i den kollektionen, helt i min smak

  Gilla

 4. Emma: Jag har sett lite swatcher på de röda, och de ser riktigt fina ut! OPI är bra på rött!

  Lackert: Håller med, det ser ut att vara en fin kollektion!

  Tyvärr verkar det som att Goodpr inte har fått in prover så det räcker till alla bloggare, så jag verkar inte få några pressprover. Alltså kommer jag inte kunna visa swatchbilder på dem, men å andra sidan finns det säkert andra som kommer att göra det istället! Jag kanske köper några av glittren när de släpps…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: