OPI Ice-Bergers & Fries

Jag börjar få dåligt med gröna lack i arkivet, så den här onsdagen blir det brunt istället. Och för en gångs skull är det faktiskt lacket jag bär för tillfället. Jag har fått det här lacket att recensera. Det kommer från Nordic-kollektionen, som släppts nyligen. När jag fick det tyckte jag att det såg rött trist ut. Mellanbrunt krämlack, bara. Lite meh. Men i förrgår när jag skulle lacka om var jag sjukt trött och ville ha något lugnt och vilsamt på naglarna. Då gillade jag det här, men nu när jag har haft det i två dagar är jag väldigt trött på det. Dessutom drar det lite åt bajsbrunt…  Jag kommer att spara det eftersom det är en bra basfärg att ha till nail art, men jag tvivlar på att jag kommer att bära det ensamt igen.

Det var i alla fall utmärkt att lacka med och täckte på två lager. Jag har som sagt haft det i två dagar nu och har knappt någon tip wear alls, så det håller bra.

Klistermärkena är från eBay, jag köpte dem i ett storpack någon gång för länge sedan. (Om ni inte redan har sett det så går det att hitta storpack av nageldekaler för en struntsumma på eBay.)

 

SONY DSC

SONY DSC

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

This is something as unusual as the polish that I’l currently wearing. I got this polish for review and was unimpressed to start with. A basic brown creme – it felt a little meh. But on Monday, when I was choosing a polish, I was dead tired and just wanted something calm, so I chose this. I liked it at first, but have gotten very tired of it now. I will save it for nail art, it is a good base colour, but I will probably not wear it as a full manicure again.

The formula was excellent and it was opaque in two coats. Also I barely have any tip wear at all after two days.

The decals are from eBay, I got them cheap in a big pack long ago.

Publicerat på september 3, 2014, i Dekaler, Naglar i brunt, OPI. Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. Det här är det jag gillar minst från Nordic utan tvekan. Swatchade den förra veckan men tror aldrig att jag kommer bära det på riktigt för det är verkligen inte min grej…

  Gilla

 2. Jag letar efter fler bruna och tycker att den tycks påminna lite om choklad ändå. Möjligen lite för mycket rött i den? Kanske. 😛

  Gilla

 3. Emma: Håller med, det är inte så spännande. Inte direkt fult heller, bara lite trist.

  Gelic: Jag skulle säga att den är ganska chokladbrun. Den ser lite rödare ut på mina bilder än den är i verkligheten. Jag skulle nog säga att den är rätt mjölkchokladbrun, faktiskt. 🙂

  Gilla

 4. Nej, det där var nog inte något för mig.

  Gilla

 5. Riktigt fin nail art, men ingen färg för mig… Bajsbrunt som sagt… 😉

  Gilla

 1. Ping: OPI Infinite Shine Brains & Bronze | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: