Nail Art Sunday: Skittlette

Veckans Nail Art Sunday-tema är skittlette, så jag tog tillfället i akt att testa en folie och några lack som jag varit sugen på ett tag, men inte kommit fram till. Det blev två lager Kiko 380 som bas på tummen till ringfingret. Precis som de andra lacken jag har testat från Kiko hade det en utmärkt formula och var mycket lätt att applicera. På det la jag två lager Emily de Molly Death Defy, ett ganska glest svart glitter i en svagt grå bas, på tummen och pekfingret. På långfingret och ringfingret la jag på en nagelfolie från Edgy Polish. På lillfingret blev det det två lager av det svarta strukturlacket Emotions från OPI. Jag blev ganska nöjd med den här manikyren. Jag är inte jätteförtjust i skittletter vanligtvis, jag tycker de kan bli lite väl röriga, men eftersom jag höll mig till en enkel färgskala tyckte jag det funkade rätt bra. Folien blev jag dessutom så förtjust i att jag nog vill ha den som en hel manikyr snart!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

This week’s Nail Art Sunday theme is skittelette, so I took the opportunity to try out a nail art foil and a couple of polishes that I have been wanting to try but never got around to. I ended up with two coats of Kiko 380 as a base colour on the thumb to ring finger. Just as the other Kiko polishes I have tried, it had an excellent formula and was very easy to apply. On the thumb and pointer I added two coats of Emily de Molly Death Defy,a pretty scarce black glitter in a light grey base. In the long and ring fingers I applied a nail art foil from Edgy Polish. As an accent, I used two coats of the black texture polish Emotions from OPI.I was pretty happy with this manicure. I am usually not overly fond of skittlettes, I think they easily can be too messy, but since I kept to a quite strict colour schema, I kinda liked this.

 

 

Publicerat på augusti 31, 2014, i Diverse nageldekor, Glitter, Kiko, Nagelfolie, Naglar i grått, Naglar i svart, Nail Art Sunday, OPI, Strukturlack. Bokmärk permalänken. 16 kommentarer.

 1. Jättefin skittlette, väldigt fint med stripingtejpen!

  Gilla

 2. Men alltså jag får revidera, det är ju folie inte stripingtejp. Jag skyller på att jag börjar jobba idag och är helt omtöcknad över att vara uppe så tidigt och skrev först och läste sen, dumt…

  Gilla

 3. Vad läckert det blev och vad jag gillar folien! Får jag använda någon av dina bilder i butiken för att visa hur folien blir på naglarna?

  Gilla

 4. Så snygg!!! Gillar när allt är i harmoni sådär.

  Gilla

 5. Emma: Haha, ingen fara, jag vet hur det kan vara när man är sömndrucken på morgonen! Kul att du gillade det! 🙂

  Edgy Polish: Självklart får du det – det är ju bara roligt! Jag tycker det är kul att du säljer folie, jag har hållit på med det länge och tycker det är en kul teknik! (Dessutom var det en bra, lättapplicerad folie!)

  Anki: Så roligt att du tycker det, det var vad jag strävade efter! 🙂

  Gilla

 6. Jag gillar den här skitteletten skarpt! Tycker också dom kan bli lite röriga, men oftast ganska roliga faktiskt.

  Gilla

 7. Snyggt 🙂
  Har ännu inte testat att göra Skittlette, men är väldigt sugen!

  Gilla

 8. Väldigt fint! Blev väldigt bra med såhär dämpade färger i samma färgskala. Och folien var jättesnygg!

  Gilla

 9. Blowfish: Tack! Och det är klart du ska testa, det var kul!

  Emelie: Tack! Jag håller med, det var en riktigt snygg folie!

  Gilla

 10. Vrål snyggt och grått är så snyggt

  Gilla

 11. Att hålla sig till en färgskala är ett smart drag för att undvika att det blir rörigt. Precis gjort en ny skittlette i lila och guld på mig själv;)
  Den folien var hur läcker som helst, sjukt snygg!!

  Gilla

 12. Jättefin! Jag har lite samma problem som du med att jag inte vill att det blir rörigt. Funkar oftast om man bara tänker till ordentligt innan på hur man vill hålla ihop det. Så här tycker jag det funkar jättebra!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: