Mera kamouflagenaglar

Jag fortsätter på temat svampade kamouflagenaglar, men den här gången försökte jag mig på citycamo istället. Jag grundade med tre lager vita China Glaze Snow och svampade sedan i tur och ordning med ljusgråa Nubar Citadel, mellangråa Rescue Beauty Lounge Stormy och mörkgråa Nubar Stronghold. Toppade med China Glaze Matte Magic. Jag är rätt nöjd, måste jag säga!

 

Publicerat på februari 17, 2012, i China Glaze, Matta lack, Naglar i grått, Nubar, Rescue Beauty Lounge. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Inte alls tokigt 🙂 Tycker nog dom här är finare än dom mörkare i förra inlägget.

  Gilla

 2. Det blev lite bättre kontraster i den här varianten, så jag gillade den också mer, tror jag. Jag får fortsätta experimentera med woodland camo-varianten och hitta ett bättre grundlack. Här har jag också använt fyra färger istället för tre, det blir nog lite mer livfullt.
  Kul om ni provar! Lägg gärna in en länk här så jag kan se hur det blev för er!

  Gilla

 3. Väldigt snyggt! Ännu snyggare faktiskt!

  Gilla

  • Tack! Det roliga med den här manikyren är att det bara är jag och maken som har sett den IRL eftersom jag sitter hemma i förkylningsmisär, men genom facebook och bloggen har jag fått en massa respons på den ändå. Nätgemenskap är fina grejor! 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: