Lynnderella All Hallow’s Eve

Jag jobbar mig bakåt i arkivet och har nu hamnat på det andra gröna glitterlacket jag köpt i mina Lynnderellabatcher. (Det andra är Funny Money, som jag skrivit om här.) Det kanske var lite onödigt egentligen med två snarlika lack, men det är ju så fint med gröna glitterlack… All Hallow’s Eve och Funny Money är definitivt olika också. De har ungefär samma grundfärg, men All Hallow’s Eve har svart kvadratiska ”glitter” och små guldglitter medan Funny Money har glitter i alla tänkbara färger inblandat i det gröna. Dessutom doftar Funny Money svagt av bergamottolja, vilket jag tycker är riktigt trevligt. Båda är jättefina, men jag är faktiskt lite mer förtjust i Funny Money.

Här hade jag två lager av All Hallow’s Eve över ett lager Nubar Greener. Frågan är om inte All Hallow’s Eve skulle ha täckt på egen hand, men jag ville inte ta risken och dessutom ville jag göra det lättare att ta bort det. Lynnderellalacken är sjukt läckra, men de är en plåga att ta bort. Glitter överallt…

Tyvärr var det lite svårt att fota. Min kamera blev lite förvirrad av allt glitter och ville inte riktigt fokusera.

Annonser

Publicerat på februari 18, 2012, i Glitter, Lynnderella, Naglar i grönt. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Jättesnyggt! Det ser ut som hackad sallad och det gillar jag 😀

  Gilla

 2. Det är himla fint men jag önskar jag också hade köpt Funny Money… Nå, det kanske blir en flaska av den i framtiden. Jag får njuta av AHE så länge.

  Gilla

 3. Cactus: Haha, det har du ju rätt i! 🙂
  Sminkan: Ja, jag har tyckt mig märka att AHE får mer uppskattning än Funny Money, men det tycker jag är lite märkligt. Hoppas du får tag på en flaska Funny Money framöver! Själv börjar jag bli tveksam till om jag kommer att lyckas lägga vantarna på några fler Lynns, det är sånt himla sug efter dem…

  Gilla

 1. Ping: Lynnderella Chocolotta Love « Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: