Lynnderella Gotta Love Brains

Jag tror jag blev lite förförd av namnet på det här lacket… Jag menar, hur kan man inte gilla ett lack som ger zombieassociationer? Tyvärr blev jag lite besviken på det, det är verkligen inte alls min typ av lack det här. Det är fint, men lite mjäkigt. Basen är ljust grå och det har spridda glitter i ljusa färger. Det blir lite för pastelligt och diskret för min smak. Dessutom är basen lite för täckande, så glittret blir lite dämpat av den. Jag hade det över det något mörkare gråa Rescue Beauty Lounge Stormy i förhoppningen att det skulle ge det en mörkare grundton, men Gotta Love Brains täckte faktiskt över grundfärgen i princip helt och hållet. Jag hade två lager av GLB eftersom det blev rätt ojämnt efter bara ett.

Tyvärr hade jag svårt att få tid att fota det här i bra ljus, så bilderna är tagna när det börjar bli mörkt. Lacket ser blåare ut än det är i verkligheten, det är egentligen ganska rent grått. Jag beklagar också de extremt vintertorra händerna… Det är svårt att göra något åt så här års.

Publicerat på februari 18, 2012, i Glitter, Lynnderella, Naglar i grått, Rescue Beauty Lounge. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Jag förväntade mig inte alls den här färgen när jag läste rubriken. Känns rätt *hum* trist

  Gilla

 2. Sälj det till mig! Jag har funderat på att köpa det nämligen! 😀
  Maila mig om du är intresserad av att sälja: sminkan_@hotmail.com.

  Gilla

 3. tycker det är riktigt trist faktiskt, hon har gjort mycket roligare lack än så… Men namnet passar väldigt bra, grå hjärnsubstans med lite rosa i :p

  Gilla

 4. Sminkan: Visst kan du få ta över det! Jag har mailat dig.
  Cactus: Ja, det känns lite trist. Men när jag fick det på naglarna kändes det inte så där tilltalade småäckligt längre, utan blev mest meh… Kunde man inte ha haft blodröda glitter i det gråa istället? 😉

  Gilla

 1. Ping: Sminkans frankenlack Katla « Nageldraken

 2. Ping: Orly Peaceful Opposition | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: