Tillfälligt avbrott…

Jag måste tyvärr meddela att det just nu inte finns tid för bloggen, så det blir en liten paus (som ni kanske redan har märkt). Jag är inne i en extremt intensiv period på jobbet, jag har jobbat mellan 10 och 14 timmar om dagen den senaste veckan, så jag ägnar mig med andra ord bara åt att jobba, äta och sova. Som tur är går det över, jag har en deadline nästa torsdag och efter det ska det nog bli lite mer normala arbetstider. Så jag säger som Arnold: ”I’ll be back” och hoppas på ert tålamod med ketchuptendenserna i mitt bloggande. 🙂

 

Publicerat på mars 1, 2012, i Uncategorized. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. We’ll be here 🙂

  Gilla

 2. Skönt att höra! Och jag kan fresta med att jag har bilder på Sminkans fina frankenlack Katla i kameran åt er… 🙂

  Gilla

 3. Vi väntar!

  Gilla

 4. Hallå! Jag saknar dig!

  Gilla

  • Så gulligt av dig! Jag är rädd för att jag har snöat in på ett syprojekt och lämnat bloggen åt sitt öde ett litet tag… Men jag har inte gett upp, jag kommer tillbaka!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: