Orly Fowl Play

Idag var en bra nagellacksdag! Jag fick två trevliga paket med posten, dels ett med tre magnetiska LCN-lack från Nailmail och (klart bäst) ett paket med tre av Sminkans frankade lack! 😀 Jag har bytt mitt Lynnderella Gotta Love Brains (som jag ju inte var så förtjust i) mot några av hennes egna lack. Ett av dem är dessutom det superfina lacket Katla, som hon har frankat bara för mig!!! Jag har det på tassarna nu och jag kommer att visa det så fort jag har fotat det i lite olika ljus så jag kan göra det rättvisa. Idag är Sminkan min favoritperson! 😀

Nåja, lacket jag ska visa just nu är från riktigt djupt ner i arkivet, jag hade det väl någon gång i höstas. Orly Fowl Play är ett mörkt lila lack med ljusare rödlila flakglitter och blått smått glitter. Det är fint, men lite för mörkt för att flakglittret ska synas ordentligt. Jag har för mig att formulan var helt ok. Hm. Jag har nog faktiskt inte så mycket mer att säga om det…

Publicerat på februari 22, 2012, i Flakies, Naglar i lila, Orly och märkt , , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: