Lurudana Aurora Boreal Admirável

Det här lacket överraskade mig verkligen positivt. Det är ju hur läckert som helst! Väldigt tydliga färgskiftningar mellan många olika färger. I vissa ljus är det kallt olivtonat grönt och skiftar nästan i rött, i andra blir det varmt, intensivt äppelgrönt med blålila skiftningar. Och så allt däremellan. Älskar det! Det var faktiskt helt omöjligt att välja bilder, så det blir tidernas värsta bildspam. Ni har säkert inget emot det. 🙂

Formulan kommer jag tyvärr inte ihåg, det var för länge sedan jag hade det. Tror jag hade tre lager, men jag är inte säker. Jag börjar komma rätt djupt ner i arkivet… En sak jag däremot minns är att det var parfymerat och luktade rätt skumt. Inte särskilt gott alls, men lukten försvann som tur var fort. Det täcker också bättre än de multikromatiska lacken från Ozotic, det här behöver inget svart lack under för att komma till sin rätt.

Ett sånt här vackert lack ska inte täckas med dekor, så det blev bara lite silverspets på ringfingret. Tyvärr blev den lite sned också. Den är nog inköpt på eBay någon gång i tidernas begynnelse.

Publicerat på februari 21, 2012, i Diverse nageldekor, Duo- och multikromatiska lack, Lurudana, Naglar i grönt. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: