Lynnderella Mercurial

Jag håller på att sakta testa mig igenom den enorma Lynnderellabatchen jag fick hem för ett tag sedan, och nu har turen kommit till Mercurial. Det är ett riktigt fint glitterlack som huvudsakligen består av glitter i silver och ljust lila. Basen är skirt grå, men har också fint skimmer i grönt, liknande det som finns i Connect the Dots. Det skulle nog behövas rätt många lager för att det skulle täcka på egen hand så jag har det över två lager Jessica Venus Was Her Name, ett mycket fint grått lack med lilarosa skimmer i. Jag hade tänkt att det skulle matcha det lila glittret i Mercurial bra, men basen i Mercurial är lite för opak, så det syntes inte. Det gör inte så mycket dock, det blev fint ändå! Det här är ett sånt där lack som lyckas vara både rätt diskret och blingigt på samma gång.

Formulan är förstås knölig eftersom det är så knökfullt med glitter. Att det har enorma hexagonala glitter i sig gör det inte direkt lättare heller, eftersom de krullar ihop sig och är nästan omöjliga att få att ligga platt. En del av dessa lyckades jag vända så de låg med den kupade sidan neråt, och då funkade det hyggligt, men de som krullade sig uppåt var hopplösa att få att inte sticka upp. Trots två-tre lager överlack (tror jag började med ett lager ej snabbtorkande och sedan drog på två lager Seche Vite) så var det inte helt jämnt. Jag hade ett lager Mercurial, men det blev rätt tjockt eftersom jag snarare duttade dit det än målade med det. Trots knögglet gillade jag det här lacket en hel del. Det är en riktigt fin, unik glitterblandning, fast det hade onekligen varit lättare att handskas med den om Lynn hade låtit bli att slänga i de enorma hexglittren…

Publicerat på juni 4, 2012, i Glitter, Lynnderella, Naglar i grått och märkt . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Vad fint det ser ut!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: