China Glaze It’s My Turn

Jag drabbades av ett akut sug efter hololack någon gång i juni och grävde fram det här ur min lacklåda. Det är inte nytt, men jag har inte visat det på bloggen tidigare. Det är från Kaleidoscopekollektionen, som har blivit lite smått legendarisk. Jag är inte superimpad, däremot. Det är ett fint lack, och det har en hygglig holoeffekt, men det finns många maffigare guldhololack numera. Det är i alla fall ett fint lack ändå, en ganska dämpad färg som kanske var lite för kall i tonen för att riktigt passa mig. Formulan var bra, men lite tunn. Jag har tre eller fyra lager här (kommer inte ihåg exakt).

Publicerat på juli 25, 2012, i China Glaze, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i guld och gult. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Jag tyckte mycket om det 2007-2008 men nu känns det inte lika aktuellt längre.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: