Lynnderella Mlle Violette de Bleu

Ännu ett Lynnderellalack, men blir det nog inte så många fler. Llarowe har slutat sälja dem och de kommer bara att säljas via eBay framöver, vilket leder till att priserna verkar rasa iväg helt galet mycket i budgivningarna. Det dyraste på eBay just nu ligger på nästan 400 pund, vilket ju är helt sanslöst. Hur kan någon vilja betala så mycket för ett nagellack? Fast jag har de Lynns jag ville ha mest, så det spelar inte så himla stor roll. Jag kan leva utan fler.

Mlle Violette de Bleu består av blått och lila glitter i olika storlekar i en skir blå bas. Det går nog att få det att täcka på egen hand, men då blir det nog rätt hopplöst att ta bort, så jag bar det över två lager av det blåa skimmerlacket Depend 41. På det dabbade jag på ett lager glitterlack. Det åt överlack och jag hade tre lack Seche innan det blev någotsånär jämnt. Tyvärr blev det då sjukt tjockt istället, så jag var inte helt förtjust i det här. Det är ett snyggt lack, men det kändes lite klumpigt. Fast jag ska nog pröva med något annat överlack nästa gång. Jag lästa nyligen på Lynnderellas blogg att hennes lack inte passar ihop med Seche. Inte för att jag har märkt något tidigare, men vem vet…

Publicerat på juli 24, 2012, i Depend, Glitter, Lynnderella, Naglar i blått. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Jag gillar ju inte stora glitter så jag har aldrig varit det minsta intresserad av Lynnderellas lack. Men så här i efterhand kan jag ju inte låta bli att tycka att jag också borde haft några att sälja dyrt på eBay, nu när alla andra gör det ^^

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: