Hits Specialitá Jazz

Nu blev det nästan ett nail art sundayinlägg för andra veckan i rad. Jag har för mig att reglerna var att det skulle vara minst två olika lack involverade, och det här är ju tre. Det blev ett lager till på min manikyr med Nubar Dark Wash Jeans och Sminkans Moon of Endor. Jag fick syn på det här flakelacket bland mina otestade lack och tyckte det skulle passa bra ovanpå, vilket det också gjorde. Flakglittret är duokromt i blått och grönt, och det blev riktigt fint med en blå bas. Jag fick många komplimanger för det här. Det här är ett lager Jazz och det började bli ganska tjockt med alla lager under. Jag hade lite tipwear också, men ni får väl försöka bortse från det… För övrigt var skiftningarna tydligare än det ser ut på mina bilder, men min kamera ville inte riktigt fånga dem.

Publicerat på augusti 19, 2012, i Duo- och multikromatiska lack, Flakies, Hits, Naglar i blått. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: