Polish Revolution Oh My Goth!

Jag blev som sagt ganska snabbt uttråkad av Body Collection Little Black Dress, så redan efter ett dygn täckte jag över det med ett annat lack. Det blev indielacket Oh My Goth! från Polish Revolution. (Det kan köpas från Etsy här.) Det har är ett ganska skirt, grått lack med glitter i lila och silver samt svarta hjärtan. Det var de svarta hjärtana som gav mig habegär. Jag är vanligtvis lite allergisk mot hjärtan, det blir för gulligt för mig, men svarta hjärtan i en grå bas känns roligt och udda. Jag gillade det verkligen också. På lite håll ser det ganska diskret och elegant ut, men tittar man nära är det ändå kaxigt. Dessutom hade jag lite svårt att motstå namnet eftersom jag var rätt inne på goth i gymnasiet (även om det var så länge sedan så det kallades svartrock då). Den där inre svartrockaren tittar fram lite emellanåt fortfarande.

Det var lätt att applicera, trots att det är ett glitterlack. Glittren spred ut sig bra och det blev en ganska jämn yta. Jag kunde måla som vanligt med det och behövde inte dutta ut det för att få det jämnt. Jag hade två lager för att få en jämn grå färg över det svarta jag hade under.  Jag försökte dock spara hjärtana till det andra lagret eftersom det inte blev så snyggt när de begravdes i lack av nästa lager. Dessutom har Alizarine visat det här på sin blogg både över ett grått lack och för sig självt, och det var garanterat finare när inte hjärtana blev dränkta i lack.

Jag har några bilder tagna under min skrivbordslampa och några utomhusbilder. Utomhusbilderna visar färgen lite bättre, men det skiftar lite i ton beroende på belysningen, så inomhusbilderna är inte helt missvisande. (Man borde ju egentligen ha ett ljustält, men jag har inte plats att ställa upp ett.)

Publicerat på september 18, 2012, i Glitter, Naglar i grått, Polish Revolution och märkt , , . Bokmärk permalänken. 12 kommentarer.

 1. Kombinationen grått och lila, absolut! Drunknade glitter och hjärtan… nja >.<

  Gilla

 2. Brukar inte gilla den här typen av lack, men det här var riktigt gulligt. Färgkombinationen är perfekt!

  Gilla

 3. Ja, jag gillar verkligen färgkombinationen, jag med! Det hade varit bättre om grundfärgen hade varit lite jämnare så det hade kunnat räcka med ett lager så man slapp dränka glittren. Det är dock inget som märks så värst mycket när man har det på naglarna.

  Gilla

 4. Vilket häftigt lack, fina färgkombinationer!

  Gilla

 5. Howdy I am so thrilled I found your site, I really found you
  by accident, while I was searching on Yahoo
  for something else, Anyways I am here now and would just like to say
  thanks for a remarkable post and a all round entertaining
  blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it all at the moment but I have book-marked it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the excellent job.

  Gilla

  • Thanks a lot, so nice to hear that you like my blog! Also, I have wondered if there is really someone not Swedish speaking who are following my blog, so now I know that I’ll keep on writing the summary in English! I hope you’ll keep liking the blog! Do you have a blog yourself that I could check out?

   Gilla

 6. I visit day-to-day a few sites and blogs to read articles, however
  this webpage provides quality based posts.

  Gilla

 7. fantastic publish, very informative. I ponder why the opposite experts of this sector don’t realize this. You must proceed your writing. I’m sure, you’ve a great readers’ base already!

  Gilla

 8. Great info. Lucky me I ran across your site by accident (stumbleupon).

  I’ve bookmarked it for later!

  Gilla

 1. Ping: Polish Revolution Vegan Zombie « Nageldraken

%d bloggare gillar detta: