Cactus Nail Polish Magnesium

Jag lyckades faktiskt knipa åt mig ett av Cactus’ egenhändigt frankade lack som hon sålde för ett tag sedan. Jag hade egentligen tänkt att köpa i alla fall det svarta Astatine också, men jag glömde bort att de skulle säljas när de såldes och när jag kom på det var Astatine slut. Men det var Magnesium jag helst ville ha, så det var ok ändå.

Magnesium är ett riktigt fint lack. Det är ganska ljust grönt med ett stråk blått i. Det verkar vara ett litet stänk grått också, för det lyckas vara ljust utan att vara pastelligt, vilket jag gillar. Det var bra att applicera och täckte på två lager. Innan det torkade såg det ut att vara en del penseldrag i det, men de försvann när det var torrt. Regnbågarna är inte superkraftiga, men de finns där och särskilt i solen är det här ett jättefint lack. Jag gillar det annars också eftersom det har en fin basfärg.

Det bär mig emot att dölja hololack med dekor, så jag tryckte bara dit lite strass.

Under min halogenlampa:

Mulet väder:

I sol:

Publicerat på september 19, 2012, i Cactus Nail Polish, Diverse nageldekor, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i grönt och märkt . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Jättefint! Det behövs bara den kommentaren tycker jag.. 😀
    Med vänlig hälsning
    /Eva

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: