Technic silverholo

Det här är ett av lacken jag köpte för en billig penning i Glasgow. Det har inget namn, men märket är Technic och jag insåg efter att jag köpt det och såg det ute att det faktiskt är svagt holografiskt. Mycket svagt holografiskt. Det är uppenbarligen meningen att det ska vara det eftersom det stod ”holo” på kvittot, men det är inte mycket till holo. Ser man det som ett silverlack, som ju var det jag trodde att jag köpte, så är det rätt fint däremot. Det är en riktigt kall färg, nästan lite vitsilvrig. I vissa ljus syns en aning holo, men mest som en fördjupning av färgen.

Det var rätt trevligt att lacka med. Ingen anmärkningsvärd formula åt något håll. Det täckte faktiskt på två lager trots att det är så ljust.

Jag klippte till remsor av nagelfolien Mystic från No1 Nail Art Shop på eBay och satte dit. Tyvärr blev de lite snea och dana, men jag tyckte väl att det blev rätt ok ändå. (Fast det var snyggare i verkligheten än på bilderna, faktiskt.)

 

Inne under min halogenlampa. Det här är ungefär så mycket holoeffekt man kan locka fram ur det här lacket, tror jag.

Utomhusbilder, mulet väder (såklart, det är väl höst…):

Publicerat på september 25, 2012, i Holografiska/prismatiska lack, Nagelfolie, Naglar i silver, Technic. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: