Pahlish Train Underwater

Det här lacket har stått otestat i flera månader, inte för att jag förstår varför. Sminkan visade det för ett tag sedan och då insåg jag hur vackert det var och såg till att få på det på naglarna. Nu fick jag inte till några bra bilder, däremot. Vädret var inte på min sida när jag hade det, helt enkelt. Ni får titta på Sminkans bilder istället, det är mer rättvist mot lacket.

Lacket består av smått glitter i olika nyanser av blått, rosa och lila i en bläckblå bas. Det finns också några få mellanblå större hexglitter som bryter upp det lite. Det täckte finfint på två lager och var lätt att lacka med. Det var rätt skrovligt, men inte värre än att det jämnades ut av två lager Seche Vite. (Det ser lite skrovligt ut på mina bilder, men det är lite vattendroppar eftersom jag fotade det i duggregn.) Jag gillar det verkligen, det är väldigt fint. Glittret är inte för ”in-your-face”, utan det är gnistrar till lite ibland utan att bli discoboll.

Jag gjorde ett till försök med trälim istället för underlack den här gången. Det har ju funkat hyggligt förut, men inte nu. Jag testade att ha två lager av trälimmet i ett försök att få det att släppa bättre, men det var uppenbarligen ingen bra ide för nu satt det som berg. Ska testa med tunna lager nästa gång och se om det gör någon skillnad. Vad gör man inte för att slippa ta bort glitterlack med remover och få glitter överallt… (Ja, jag använder foliemetoden, men det blir ju glitter överallt ändå av vissa lack…)

Publicerat på oktober 1, 2012, i Glitter, Naglar i blått, Pahlish, Tips och recensioner. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Älskar hur det ser ut! Jättejättejätteblått liksom. 🙂

    Gilla

  2. Vilket snyggt! Är väldigt svag för blåa lack och det här var verkligen blått! Härlig färg!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: