Polish Revolution Vegan Zombie

Det här lacket köpte jag nog till en viss del på grund av namnet. Det är ju ganska charmigt att tänka på veganska zombies. Lite av en oxymoron, men i alla fall… Det är ett passande namn eftersom lacket är grått, lite som man tänker sig att hjärnor är (fast de är nog rosa egentligen, har jag för mig) och så är det strösslat med grönt glitter. Jag gillar det verkligen! Det är liksom så fult att det blir snyggt… Dessutom ser det diskret ut på håll, men är egentligen rätt udda och kaxigt, vilket jag tycker känns sympatiskt.

Jag hade ett lager av Rescue Beauty Lounge Stormy som bas (vilket är ett underbart lack, jag älskar att lacka med det). Vegan Zombies gråa bas är i ungefär samma färg som Stormy, så jag hade inte samma problem med att behöva få det jämnt som när jag lackade med Oh My Goth! (som har en  liknande basfärg) över svart. Det räckte med ett, visserligen rätt tjockt, lager av Vegan Zombie för att få det att bli jämnt och snyggt. Glittret i Vegan Zombie är i silver, olika nyanser av grönt, några mer blågröna och några gulgröna, och svart. Det finns också ett fåtal gröna prismatiska glitter också, som faktiskt gör en del för helhetsintrycket eftersom de gnistrar till ibland. En del av glittren är matta, t ex de silvervita, större oregelbundna glittren, som det finns ganska glest av. Det var lätt att ha att göra med och alla glittren låg snällt och platt där jag la dem. Jag blir tokirriterad på glitter som krullar ihop sig (som Lynnderellalacken kan ha en del av), men det var inget problem här. Det var dessutom inte alltför knöggligt och blev slätt och fint av två lager Seche Vite.

Det här var också mitt andra försök med att använda trälim istället för underlack. Det funkade rätt hyggligt, jag fick bort stora bitar ibland, men det blev lite städ för att få naglarna helt rena. På det stora hela tjänade jag nog tid på det däremot.

Publicerat på oktober 4, 2012, i Glitter, Naglar i grått, Polish Revolution, Rescue Beauty Lounge. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Åh, det här gillade jag! Det gröna glittret ser fantastiskt fint ut mot det grå.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: