Layla Gold Idol

Sådär när holofredagen snart slår över i en icke-hololördag så klämmer jag för en gångs skull till med ett hololack. Eftersom jag inte har gått och lagt mig än så räknar jag det som en holofredag i alla fall.

Jag gnällde ju lite på Layla Cloudy Violet för att det inte satt kvar på naglarna ett dygn ens och jag var lite rädd för att samma sak skulle hända med det här. Så var dock inte fallet alls, konstigt nog. Precis som med Cloudy Violet hade jag NfuOh Aqua Base under och Seche Vite över. Gold Idol var lite skirare (inte så konstigt eftersom det är ljusare) och jag hade tre tunna lager. Det satt riktigt bra, faktiskt. Efter två dagar hade två av mina naglar gått av lite längst ut vilket orsakade att det gick några flisor, men på de hela naglarna hade jag bara lite tipwear. Det tycker jag ändå är acceptabelt. Konstigt att det ska skilja så mycket. Har Layla ändrat formulan till det sämre? Jag borde nog testa Cloudy Violet igen och se om det håller bättre.

Jag har hört en del om att Laylas hololack ska vara svåra att lacka med, men jag hade inga problem med det alls. Förmodligen hjälpte Aqua Basen till, för jag fick det ganska jämnt och upplevde inte att det blev kala fläckar när man lackade flera gånger över samma ställe. Det var lite tunt, men inte rinnigt, så det hade jag inga problem med.

Färgen då? Det är ett helt makalöst, magiskt vackert lack! Det här hololacket blygs inte för sig och visar gärna upp regnbågar i alla möjliga ljus! Inomhus – inga problem! Jag fick faktiskt jättefin holoeffekt under helt vanliga lampor. I mulet väder ute var det lite diskretare, men som ni ser på bilderna fanns det regnbågar då också. Jag fick tyvärr inte nöjet att se det här lacket i starkt solsken eftersom det regnade hela tiden när jag hade det, men eftersom det var så fint holo även inomhus kunde jag njuta av det ändå.

Det är blekt guldfärgat i grundfärgen, men regnbågarna gör att det ser lite gulgrönt ut rätt ofta. Bilderna är tagna under olika ljusförhållanden så ni ska få en uppfattning om hur det verkligen ser ut.

Utomhus, mulet väder. Grundfärgen är mest verklighetstrogen på den här bilden.

Under skrivbordslampan på jobbet.

Ute, halvmulet och ändå fina regnbågar.

Under skrivbordslampan.

Publicerat på oktober 5, 2012, i Holografiska/prismatiska lack, Layla, Naglar i guld och gult. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Det här var fint. Äger dock inget eget Layla lack, men är väldigt sugen på att skaffa.

  Gilla

  • Det är ännu finare i verkligheten! De Laylalacken jag har är verkligen väldigt vackra, men jag har lite funderingar om hållbarheten, som verkar variera en del. Ska nog testa dem lite till och se om det är fler som håller lite väl dåligt. Gold Idol hade ju helt ok hållbarhet, däremot.

   Gilla

 2. Tjusigt! Gold Idol är ett av mina favoritlack från Layla.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: