Kort paus

Det blir nog inget bloggat den här veckan. I helgen ska vi på bröllop med tema maskeradbal, så jag håller på att paniksyr en 1700-talsinspirerad dräkt till maken. Rocken är klar, men inte västen, och det blir rätt många knapphål och knappar på den. Dessutom har jag sytt en ny klänning att ha under min brudklänning (som det finns bilder på här) i gul fusksidenbrokad eftersom jag inte ville gå i exakt samma utstyrsel som jag gifte mig i, och den klänningen är inte riktigt klar heller. Lite sypanik, alltså, så det finns inte tid att blogga. Jag har knappt tid att byta lack…

Men på söndag kommer vi hem och saker återgår till det normala, så då blir det lite bloggat igen. Jag måste nog prioritera att få upp kattungebilder på mammas uppfödnings hemsida, men i början av nästa vecka blir det fart på bloggen igen!

 

Vill ni förresten se bilder på syprojekten när de är klara?

Publicerat på oktober 24, 2012, i Uncategorized. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Klart vi vill se det 🙂 Och kattungar med!!!

    Gilla

  2. Håller med Cactus helt och hållet! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: