Ninja Polish Nebula

Nu känner jag mig nästan lite elak, men jag ska visa ett otroligt fint lack som jag inte vet om det går att få tag på. Jag fick det här lacket som en bonus med en beställning från Ninja Polish. Det är uppenbarligen ett lack de har gjort själva, men det finns inte på hemsidan. Jag har mailat och frågat om det kommer att komma in i sortimentet, men jag har inte fått svar än.

Det här är en glitterbomb utan dess like! Det består av multikromatiskt glitter som skiftar från grönt till blått, lila och rosa och är dessutom proppfullt med prismatiskt glitter. Jätteläckert! Jag fick en del kommentarer när jag hade det här på mig på stan i förra veckan. 🙂

Jag målade på två lager och då täckte det bra, så det var lätt att hålla på med också. Det krävdes två-tre lager överlack för att få det slätt. Det var ännu tjusigare i verkligheten än på bild, glittret var svårt att fånga, trots att jag faktiskt lyckades hitta lite sol att fota i!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I almost feel bad showing you this polish, since it is gorgeous and I don’t think it is available. I got it as a bonus with an order from Ninja Polish. It is clearly a polish they have made, but is is not available on their web site.

It is a stunning multichromatic glitter that shifts from green to blue, purple and pink, and it is also stuffed with prismatic glitters.It was paque ater only two coats that I almost could paint normally. Nice formula. It took two or three coats of top coat to get it smooth, but I guess that could be expected. It it really more glittery than my pictures, show, but it was difficult to catch it’s true beauty, even though I actually managed to find some sun to photograph it in.

Publicerat på december 15, 2012, i Duo- och multikromatiska lack, Glitter, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i grönt, Naglar i lila, Ninja Polish. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Spännande! Den här vill jag se en liten video på! 😀

  Gilla

 2. Vilken glitterfest:)

  Gilla

 3. Sminkan: Självklart, att jag inte tänkte på det! Fast det kommer nog att dröja lite. Jag och en kompis delade på beställningen och vi kan inte bestämma oss för vem som ska få Nebula, så vi har delad vårdnad och för tillfället bor den hos henne.

  Lela: Jajebullar!

  Gilla

 1. Ping: Ninja Polish Eye Candy | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: