Zoya Evvie

Och så har jag på något magiskt sätt lyckats köpa ett till kamogrönt krämlack, jag förstår inte hur det gick till! (Jag är en aning förutsägbar!) Evvie är jättefint, så jag ångrar det inte, men jag behövde det nog inte egentligen. Färgen är en fin, gråtonad grön, men det var lite trixigt att lacka med. Det var liksom lite rinnigt och ville gärna ner i nagelbanden, men var ändå lite svårt att stryka ut om man var snål med lacket på penseln. Jag blev lite förvånad, Zoya brukar ju ha så bra lack. Det var ingen katastrof, men lite trixigt, som sagt. Två lager täckte för min del, det var ganska välpigmenterat.

Dekoren är guldspetsklistermärken inköpta hos beauties_1salon på eBay. De var helt ok att hålla på med, men det var ingen bra ide att sätta dem på nagellack som inte var genomhärdat och sedan vänta med att lägga på överlacket. Klistret klibbade till sig på några av dekalerna och de lyfte lite. Detta var förstås värst på vänster hand, så jag har fått fota höger hand, där inte det här var ett problem eftersom jag var snabbare på med överlacket på den.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Another camo green creme in my collection. I really did not need this, but it a nice polish! The formula was a little tricky, it was a little runny and wanted to creep into my cuticles, but at the same time it was difficult to get it even if I had too little polish on the brush. This is two coats, it was well pigmented.

The decals are from beauties_1salon on eBay. They were quite nice to work with and I go lots of different patterns for a nice price.

Publicerat på december 13, 2012, i Dekaler, Naglar i grönt, Zoya. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. En manikyr som definitivt är ”du”. Mycket snyggt!

  Gilla

 2. Håller med Sminkan, den känns onekligen väldigt du:)

  Gilla

 3. Jättesnyggt! Passar dig verkligen!!
  Jag gillar oxå den här typen av grönt.

  Gilla

 4. Lela: Det är rätt roligt att ni har så bra koll på vad jag har för stil trots att vi aldrig ens har träffats IRL! 🙂

  Little Miss Nailpolish: Ja, visst är det fint med kamogrönt! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: