Deborah Lippmann Across the Universe

Jag skäms nästan för att visa det här eftersom bilderna blev så dåliga. När jag bar det här var det bara mulet och eländigt väder, så det gick inte att göra det rättvisa. Som tur är finns det bättre bilder på många andra bloggar. Och det är ju ett så vackert lack att det förtjänas att nämnas ändå!

Across the Universe består av olika stora glitter i blåa och gröna nyanser i en mörkblå bas. Jag tog det säkra före det osäkra och grundade med ett lager av mörkblåa Orly Star of Bombay, men det går nog att få det att täcka på egen hand. Det har ett väldigt vackert djup och jag tycker verkligen att det förtjänar all uppmärksamhet det har fått. Det var ganska ojämnt och krävde 3 lager Seche Vite innan det var slätt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I am almost ashamed to show this since the pictures are so bad, but it is such a beautiful polish and deserves some attention. There really was no sun at all when I wore this, so it was impossible to get any pictures that really shows how beautiful it is.

Across the Universe consists of blue and green glitters of different sizes in a dark blue base. I wore it over one coat of the dark blue shimmer Orly Star of Bombay, but I think it can probably become opaque on its own as well. It was a bit bumpy and took three coats of Seceh Vite to before it was smooth.

Publicerat på december 10, 2012, i Deborah Lippmann, Glitter, Naglar i blått, Orly. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Hihi, jag visar också detta idag, och det är sååå fint!!

  Gilla

 2. Och jag hävdar fortfarande att jag är den enda i nagelvärlden som inte är överförtjust i det här.

  Gilla

 3. Tycker att det påminner ganska mycket om IsaDora Polar Nights.. Inte fullt ut, men en del..

  Gilla

 4. Det är så extremt fint! Jag älskar det, hade det på förra åårets topp 20 All time-lista. I år funderar jag på om Lady Sings the Blues ska få peta det men de är båda så vackra att det egentligen inte går att välja mellan dem.

  Gilla

 5. Linda: Vilket kul sammanträffande!

  Ann-Sofie: Ja, jättefin!

  Lackycorner: Haha, men det är ju bra att vi inte tycker lika allihopa, det vore ju tråkigt! Det finns garanterat en hel del lack jag gillar mer än det här, så jag är ingen superfan, men nog tycker jag att det är väldigt vackert!

  Little Miss Nailpolish: Håller med!

  Nail Me: Jag har inte Polar Nights (avskyr IsaDoras penslar), men det har väl smått silverglitter? Across the Universe har ganska stort grönt och blått glitter, så jag tror de är rätt olika. Men basfärgen är nog liknande.

  Sminkan: Jag tror inte jag skulle lyckas göra en favoritlista alls, jag skulle aldrig lyckas välja!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: