Jessica Glitterati

Duokromt och glitter i kombination kan ju inte bli fel, och det här är mycket riktigt ett väldigt fint lack. Det skiftar mellan rödorange och smaragdgrönt, och den duokroma effekten är tydlig. Den är lite för gles för att täcka på egen hand utan ohemula mängder lager, men om man har den över svart t ex så blir den jättefin. Jag hade två lager Glitterati över två lager A-England Camelot. Två lager överlack räckte för att det skulle bli helt slätt. Jag gillade att lacka med det också, glittren fördelade sig jämnt över nageln och även om det var rätt tjockt så var det lätt att kontrollera. Jag har bara bra saker att säga om det här lacket! Utom möjligen att jag har lite tipwear redan efter två dagar, men det är ändå ok.

För en gångs skull var solen faktiskt framme lite så jag fick bilder i lite olika ljus. Den första bilden är tagen i vår nya badrumsbelysning, som inte var stark nog för att bilden skulle bli helt skarp, men som å andra sidan verkligen tog fram den smaragdgröna skiftningen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Glitter and duochrome – what can go wrong with that? Well, not much in this case, I really like this polish. Glitterati shifts between a reddish orange and emerald green. The glitters are too sparse for it to be opaque on its own, but I wore it over two coats of the black A-England Camelot, and that worked just fine. I wore two coats of Glitterati and two coats of top coat to make it completely smooth. It was good to work with and the glitters was easy to distribute evenly on the nail.

Publicerat på januari 5, 2013, i A-England, Duo- och multikromatiska lack, Glitter, Jessica, Naglar i grönt, Naglar i orange och korall. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Gud så vackert! Älskar det, glittret är underbart, fina färger.

  Gilla

 2. Jag brukar inte gilla Jessica-lack, men det här var ta mej 17 riktigt läckert!! 🙂

  Gilla

 3. Härligt glittrigt!

  Gilla

 4. Detta står otestat i lådan, ser nu att jag får nog ta och plocka fram den väldigt snart:)

  Gilla

 5. Ann-Sofie: Ja, det är jättefint!

  Little Miss Nailpolish: Jag har inte så många Jessicalack, men de jag har är jag rätt förtjust i faktiskt. Tycker de har en trevlig formula.

  Sminkan: Japp, glittrigt så det räcker! 🙂

  Lela: Ja, det borde du! 🙂 Det är för fint för att damma i en låda!

  Gilla

 6. Såg ju som tidigare nämnts väldigt läcker ut 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: