Pressfrukost med Orly

Något bisarrt har hänt – jag har blivit inbjuden till pressfrukost med Orly! Det känns synnerligen oförtjänt med tanke på hur dålig jag har varit på att blogga på sistone, men det ska bli kul! Har aldrig varit på någon sådan tillställning förut, så det blir lite intressant. Är det någon mer som ska dit? Jag vet ju inte hur ni ser ut på riktigt, men det skulle ju vara kul att träffa några av er som jag har lärt känna lite genom bloggen! Jag lovar förstås att rapportera på bloggen efteråt också!

Jag ska f ö försöka få till ett inlägg ikväll… Jag hade ju tänkt att skärpa mig nu, men så hade jag en föreläsning igår kväll, och jag ville uppdatera den lite. Jag har visserligen haft den en massa gånger förut, men det blir lite trist att prata om exakt samma saker hela tiden, så jag ville i alla fall peta in några nya grejor. Men ikväll bör jag få lite tid till bloggen! 🙂

Publicerat på januari 31, 2013, i Orly, PR-relaterat. Bokmärk permalänken. 10 kommentarer.

 1. Jag ska också dit! 😀
  Ska bli kul!

  Gilla

 2. Åh, det ska bli riktigt kul att höra om vad ni fick vara med om. Orly är en klar favorit.

  Gilla

 3. Jag fick inbjudan men bor ju långt ut i bushen. Hade gärna varit med, om det inte var typ 40 mil till stora stada. Hoppas ni får det skojigt. 🙂 Hade ju varit så roligt att träffas.

  Gilla

 4. O va roligt, ingen inbjuden så du får ge en grundlig redovisning sedan 🙂

  Gilla

 5. Jisses vad spännande:) Liverapportering?;)

  Gilla

 6. Lacky Corner: Ja, Orly är ett riktigt trevligt märke, så det ska bli spännande att se vad de har för nytt på gång!

  Pamsan: 40 mil är ju en aning långt att resa för en nagellacksträff, det förstår jag verkligen! Jag var själv lite tveksam och då har jag bara en timmes restid till Stockholm. Men det hade varit kul att träffa dig!

  daPerley: Självklart! Jag ska fota järnet så ni kan få en ordentlig rapport!

  Lela: Jag ska försöka! Det beror väl lite på om jag hinner och hur det funkar att blogga från mobilen, men några bilder borde jag väl lyckas lägga ut tycker jag! 🙂

  Gilla

 7. Jag ska också dit, som du läste på Lacka-Byt 😉
  Ska bli kul att träffa dig i verkligheten 😀

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: