Orly Melodious Utopia

Det första lacket jag testade från Orlys vårkollektion var Melodious Utopia – ett knallgult lack med orange (eller kanske rosa) skimmer. Det är rätt oemotståndligt sprallgult, faktiskt – en sån där färg man blir glad av. Skimret ger det en härlig glöd och gör att det sticker ut bland mina gula lack. Det var ganska skirt och det krävdes fyra lager för det att bli täckande. Eftersom det var bra att lacka med och torkade hyggligt fort var det inte något större problem att det krävde många lager ändå. Jag hade nog kunnat tänka mig att köpa det här lacket om jag inte hade fått det på pressvisningen. Jag är i alla fall glad över att jag har det!

Dekalerna har jag haft länge, de är köpta nere på stan någon gång för flera år sedan. Tyvärr var de rätt stela och det behövdes många lager överlack för att jämna ut ytan lite.

Det var svårt att få rättvisande bilder på det här lacket. Lite sol för att lyfta fram skimret hade ju varit trevligt, men det var kompakt mulet hela tiden jag bar det, så det var inte så mycket att göra något åt. Skimret är definitivt tydligare IRL än på mina bilder…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The first polish I wore from Orly’s spring collection Hope & Freedom Fest is the yellow Melodious Utopia. It is really lovely and has a orange (or maybe pink) shimmer that gives it a very nice glow. (Though the shimmer was very camera-shy – it was much more evident on the nail than in my photos.) It took four coats to get full opacity, but the formula was good and it dried fairly quickly so it was still ok.

The stickers are very old and they were pretty stiff, so it took several coats of top coat to smooth them out.

I really liked this polish. Even though it might not really be flattering, having yellow nails makes me happy. I got this on the press event, but I would probably have bought it otherwise. At least I am happy I own it now!

Publicerat på februari 11, 2013, i Dekaler, Naglar i guld och gult, Orly. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Gult gör mig på gott humör!

  Gilla

 2. Ser ut att vara en trevlig gul färg 🙂

  Gilla

 3. Ser fint ut! Jag har inte testat min flaska ännu, men precis som du hade jag förmodligen köpt det om jag inte fått det. Kan sällan motstå gult. 🙂

  Gilla

 4. Snyggt! Du passar fint i det!! 🙂
  Jag funderar på om skimret är lite duokromt för i vissa ljus är det rosa, i andra orange…
  Fyra lager känns lite jobbigt dock… Kanske kan man ha nåt under…? 😉

  Gilla

 5. Sminkan: Ja, detsamma! Jag blir också gladare av att ha gula naglar.

  Linda: Det är det, den är ganska lättburen för att vara gul.

  Nailtastic: Visst är det svårt att motstå gult! Jag vet inte om jag egentligen tycker att det är snyggt, men det är så knasigt med knallgula naglar att man blir glad av det.

  Little Miss Nailpolish: Tack! Det kanske är lite duokromt, jag ska titta närmare. Det är himla svårt att bestämma sig för om det är orange eller rosa.
  Jag tror man skulle kunna komma undan med tre lager eventuellt. Det var rätt lättlackat, så jag tyckte inte det var så farligt att det krävdes fyra lager.

  Gilla

 6. Men oh vilka fina vårnaglar! I like!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: