Mer om Depends snabblagningskit

Nu har jag haft lagningar med Depends snabblagningskit (som jag skrev om tidigare här) i några veckor, så jag tänkte komma med en liten uppdatering. Det funkar över all förväntan, faktiskt! Jag har gjort så att jag lägger på ett nytt lager nagellim över lagningen de flesta gånger jag byter lack och sedan polerar igen. Jag tycker det verkar som att en del av limmet blir upplöst av removern, och på det här sättet fyller jag på så att lagningen fortsätter att vara stark. Eftersom jag polerar efter håller det sig också ganska tunt och fint. Jag har fortfarande inga synliga kanter när jag har lack över lagningen.

Jag har också använt nagellimmet för att klistra ihop skivade naglar. På min högerhand har jag några naglar som har skivat sig något bedrövligt nu på vintern, och skivorna bara sprider sig hela tiden. När jag lagade de andra naglarna limmade jag också över spetsen på nageln där det var skivat (och polerade det jämnt), och jag tror att det funkar ganska bra för att förhindra att det fortsätter att skiva sig. Finfina grejor, det där kitet! (Och jag kan påpeka att jag inte ens får betalt av Depend för att göra så mycket reklam för deras kit! ;-)) Det bästa vore ju förstås att ha hälsosamma, naturligt starka naglar, men när nu naglarna trots ihärdigt inoljande och handkrämskletande ändå beter sig illa så är det här en bra nödlösning,

 

I have now worn patches from Depends nail repair kit for a few weeks and I thought it was time to give you an update. It really exceeds my expectations! I have added a new coat of nail glue most of the times I have removed the polish since the polish remover dissolves the glue as well, and the patches have held up really well.

I have also used the nail glue to fix my chipped nails on my right hand. I just glued the tip of my nail where the chips are and buffed it smooth, and now these nails have stopped chipping and are actually growing out. I really, really like this kit! (And I am not even payed by Depend to say this… ;-))

Publicerat på februari 10, 2013, i Depend, Tips och recensioner och märkt , . Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

 1. Bra inlägg! Jag har funderat hur det går för dig med detta! Jag funderar på att testa detta.

  Gilla

 2. Tack för uppdateringen! Kul att det funkar så bra, jag vill minnas att det satt riktigt bra och länge på mig också.

  Gilla

 3. Little Miss Nailpolish: Jag tycker du ska testa, det är en jättebra räddning för trasiga naglar.

  Lacky Corner: Varsågod! Det är verkligen ett bra kit.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: