Nail Art Sunday: Gradient med A-England Holy Grail och Beauty Never Fails

När jag fick hem de här två lacken och ställde dem bredvid varandra insåg jag hur väl de passade ihop och att det skulle vara en bra ide att kombinera dem i en gradient. Holy Grail är ett vagt gröntonat guldmetalliclack och Beauty Never Fails är mörkgrönt med guldtoner. De var mycket riktigt fina ihop också. Jag började med två lager Holy Grail, som f ö är omgjort och är lite mörkare och mer guldmetalliskt i den nya versionen. Den gamla var mer gulguldig. På det svampade jag Beauty Never Fails och dekorerade sedan med dekaler från Nailshop. Båda lacken är riktigt vackra, och jag tycker verkligen om dem! De är lite tjocka att måla med, men helt ok ändå. Dekalerna var också väldigt bra, tunna och fina. Jag gillade verkligen den här manikyren!

Och för första gången på länge lyckas jag dessutom vara med på Lelas Nail Art Sunday!

Först en bild på Holy Grail utan dekor:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sedan lite bilder på den färdiga manikyren.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

As soon as I got home these two polishes and put them next to each other, I realised that it would be a really good idea to combine them in a gradient. Holy Grail is a dark gold metallic with a green tone and Beauty Never Fails is a dark olive green with a gold tone. Holy Grail is actually reformulated. The previous version was more yellow, and not as metallic (from what I can see in pictures, I don’t own it myself). I started with two coats of Holy Grail, spunged on Beauty Never Fails on the tips and finished with some wonderful stickers from Nailshop. I really like the result!

Publicerat på februari 10, 2013, i A-England, Dekaler, Naglar i grönt, Naglar i guld och gult, Svampning. Bokmärk permalänken. 16 kommentarer.

 1. Så jäkla snyggt och tidlöst:)

  Gilla

 2. Åh så snyggt! Dra mig baklänges 😉

  Gilla

 3. Riktigt snyggt! Dekalerna blev pricken över i:et!

  Gilla

 4. Åh, vad tjusigt!

  Gilla

 5. Tack, allihopa! Jag blir så glad över allt beröm! 😀

  Gilla

 6. Det här var riktigt, riktigt snyggt. Det ser ut som graverad, antik mässing ungefär.

  Gilla

 7. Åh båda lacken ser helt fantastiskt fina ut 🙂

  Gilla

 8. Fröken Nilsson: Tack!

  Linda: Det är verkligen två otroligt vackra lack! Jag förstår inte varför det inte skrivits mer om dem.

  Gilla

 9. Gud vad snyggt!!! Jag lyckas aldrig få till en snygg gradient. 😦

  Gilla

  • Tack! Jag tycker att det hjälper att ha rätt lite lack på svampen, och så har jag en vanlig kökssvamp eftersom jag tycker att makeupsvamparna var lite svårare att hantera, det blev gärna rätt skarpa kanter med dem. Men jag får aldrig till såna där väldigt mjuka övergångar i mina gradienter heller, vilket i o f s inte stör mig så mycket. Jag gillar lite stökigare gradienter.

   Gilla

 1. Ping: Dubbelgradient i guld och brunt | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: