Nail Art Sunday: Hologradient i rött och guld

Ledsen för veckans tystnad, jag har haft en rätt tuff vecka med många sena kvällar på jobbet. Ibland hopar det sig bara, och när man kommer hem från jobbet vid tio-elva på kvällen är inte bloggande det som står högst på prioriteringslistan…

Veckans bidrag till Nail Art Sunday hade egentligen passat lika bra förra veckan, då temat var gradient. Nu är det ju valfritt tema den här veckan, så det får bli en gradient till! Jag har länge varit sugen på att göra en hologradient, men jag har inte tidigare haft några lack som riktigt har passat ihop färgmässigt. Nu i veckan fick jag hem det orangea Jade Uau! och det röda Jade Vermelho Surreal och eftersom jag sedan tidigare hade guldholon Jade Mystic Gold så hade jag tre lack som passade alldeles utmärkt ihop. Jag prövade en annan teknik för svampningen och målade alla tre färgerna bredvid varandra på en makeupsvamp. Vanligtvis använder jag en vanlig kökssvamp, och det blir lite mer kaotiskt, vilket jag gillar. På det här sättet blev det mjukare övergångar, vilket jag också också är fint, men det blir ett ganska annorlunda resultat.

Jadeholosarna är otroligt fina. De har t o m lite regnbågar i inomhusljus och i sol är de helt fantastiska! Det är som att naglarna bara glöder! Jag blir lite lycklig av att ha det här på naglarna. Dessutom blir jag ju lycklig av att det äntligen finns sol att fota hololack i. 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I mulet väder. Inga regnbågar, men rätt fint ändå. Det ser lite ut som såna där drinkar med apelsinjuice och grenadine… (Tequila sunrise?)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I have been wanting to do a holo gradient for a long time, but until this week I didn’t have any holo polishes that fit together well enough. In my latest order from Ninja Polish I got the red holo Jade Vermelho Surreal and the newly released orange holo Jade Uau!. I had the gold holo Jade Mystic Gold before and they all fit together nicely. I used a different technique for sponging this time. I usually use a regular kitchen sponge which is courser than a make-up sponge and gives a rougher gradient. This time I painted all three polishes side by side on a make-up sponge and dabbed it on the nail. It became a much softer gradient, which I also like.

These polishes are really lovely! I get some rainbows in indoor lighting and in the sun they really are spectacular! It is as if my fingers were on fire! I love it! 🙂 And I also love that there finally is some sun to photograph holos in!

Publicerat på mars 10, 2013, i Holografiska/prismatiska lack, Jade, Naglar i guld och gult, Naglar i rött, Svampning. Bokmärk permalänken. 16 kommentarer.

 1. Ursnyggt!!
  Hologradient *melike*

  Gilla

 2. Grymt snyggt! Det ser ju inte ens ut som en gradient, mer som ett duokromt lack – riktigt osynlig övergång! Imponerad över resultatet!

  Gilla

 3. Supersnyggt! De flöt verkligen ihop på ett bra sätt!

  Gilla

 4. Men åh så fint! Perfektion!!

  Gilla

 5. Hur snyggt som helst!

  Gilla

 6. Så läckert. Har aldrig testat hologradient men nu blev jag sugen. 🙂 Det skulle vara kul att se Uau! på egen hand. Är väldans nyfiken på det.

  Gilla

 7. Helt otroligt snyggt!! Helt perfekt gradient! Riktigt bra gjort! Vad duktig du är!

  Gilla

 8. Supersnyggt! 😀 Hade liknande detta i julas och det var toppen kan jag säga.

  Gilla

 9. Helt magiskt snyggt! Måste skaffa Uau.

  Gilla

 10. Herregud, det här var fint! Ser lite ut som eld.

  Gilla

 11. Helt perfekt! Jag hann inte knipa Uau. Sitter och väntar på en restock… 😀

  Gilla

 12. Så sjukt snyggt! Färgerna går verkligen in perfekt i varandra.

  Gilla

 13. Vi verkar vara en del som fortsatte på spåret gradient även denna vecka:) Din gradient ser urtjusig ut, som om alla färgerna skulle komma från en och samma flaska:)

  Gilla

 14. Wow, så himla kul att så många gillade det här! Det gör mig jätteglad! Stort tack! 🙂 Och så behöver jag inte fundera på vad som hamnar på naglarna härnäst – det blir Uau! så ni ska få se hur det ser ut på egen hand!

  Gilla

 15. Så himla snygg gradient! Vilka mjuka övergångar du har fått till och att använda tre holo som passade så bra med varandra va ett genidra.. 😉

  Gilla

 16. Tack så jättemycket! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: