Hurra!

De ringde nyss från hotellet i Köpenhamn och talade om att min väska är återfunnen! Hurra! Någon har tydligen smugit tillbaka den i bagagerummet idag. Antar att personen ifråga tog den av misstag och var för generad för att höra av sig till mig. Hotellet kommer att buda väskan till mig, så jag får den nog om några dagar! Jag är så sjukt lättad! 🙂

Publicerat på april 18, 2013, i Uncategorized. Bokmärk permalänken. 9 kommentarer.

 1. Vad skönt! Det är stora skräcken att bli av med väskan när man är ute och reser.

  Gilla

 2. Hurra!!!!! 🙂

  Gilla

 3. Frida: Visst är det! Jag har varit med om det ett par gånger tidigare, men alltid fått tillbaka väskan rätt snart. Är det flygbolagen som slarvar försvinner nog sällan väskor permanent. Men det här var lite extra jobbigt eftersom jag inte hade någon aning om vem som hade den och om den personen skulle höra av sig.

  Linda: Det kan jag ju bara hålla med om! 😀

  Gilla

 4. Yeey! Skönt den kom tillbaka 🙂

  Gilla

 5. Yay! Så skönt! Grattis eller nåt!
  Har själv blivit av med en väska med bland annat i stort sett allt smink i, samt lite smycken och medaljer… Sjukt jäkla tråkigt – man får dessutom typ ingenting för det och det kostar multum att ersätta. I mitt fall var det inte ett misstag heller, utan inbrott i hallen… =/

  Gilla

 6. Åh vad underbart att det löste sig!!!

  Gilla

 7. Tove: Det låter riktigt, riktigt tråkigt! Det kostar ju verkligen massor att ersätta smink, och det är så retsamt eftersom det känns så jädra onödigt. Begagnat smink har ju absolut inget andrahandsvärde, så det är ju bara korkat att stjäla det.

  Annefia: Det kan man verkligen säga!

  Lacky Corner: 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: