Ynk!

Jag bara måste få gnälla av mig lite! Jag har varit på konferens i Köpenhamn de senaste dagarna och idag när jag skulle hämta min väska i bagagerummet (jag checkade ut tidigare på dagen) så var den inte där längre! Någon har tagit min kabinväska och försvunnit med den! Det suger så j-la hårt så det finns inte! Grejerna i den är väl inte värda så mycket i sig för någon annan, men de skulle ju kosta tusenlappar att ersätta. Och vissa saker, som min favoritkudde, är oersättliga… 😦 Jag hoppas och tror att det är någon som har tagit fel och inte någon som har stulit den. Det som talar för det är att min kameraryggsäck med utrustning för flera tusen stod bredvid kabinväskan och den var kvar. Nu håller jag bara tummarna för att någon kontaktar mig om den. Det är bara så frustrerande att inte kunna göra något annat än att vänta! I väskan var sånt som en alldeles ny 50-talsklänning (den här) som jag var jätteglad över. Och två helt nya handkrämer från Crabtree & Evelyn och en också helt ny hudkräm från Björk & Berries. Jag menar, bara sminket kostar ju flera tusen att ersätta! Även om jag inte hade med mig så mycket så var det ändå alla basgrejor, concealer, ögonkräm, ögonbrynspenna, highlighter, pincett, en oöppnad mascara, rubbet! Och duplolådan som min bästa kompis son ska få i 3-årspresent… 😦

Om man nu ska se några ljuspunkter så är det väl dessa:

 • I sista minuten la jag över datorsladdarna till båda kamerorna i kameraväskan, så de har jag fått med mig hem! Annars hade det varit svårt att blogga framöver…
 • När jag stod och valde vilka lack jag skulle dra med mig var jag smart och tog bara lack som går att ersätta. Mina Nerdlacquerlack fick stanna hemma. Gissa om jag är glad för det nu!
 • Jag hade på min min favorittröja och mina nya jeans när jag reste och hade ett par äldre jeans och en tröja jag inte är dödsförtjust i i väskan.
 • Den söta lilla nyckelringen med ett legomonster som maken ska få i present hade jag lagt över i handväskan, så den kom med hem.
 • Nycklarna låg också i handväskan!
 • Alla mina smycken och de flesta hårpryttlarna låg i kameraväskan så de har jag koll på.
 • Jag har en refill av Seche Vite och tomma flaskor hemma, samt en slatt underlack, så jag behöver inte köpa nytt under- och överlack direkt i alla fall. (Fast mitt underlack var nästan nytt, så det är allt lite bittert om det inte kommer tillbaka.)

Nu håller jag bara tummarna för att någon ska höra av sig. Konferensarrangörerna har mailat alla deltagare och lämnat mitt telefonnummer, så om det är någon av dem hoppas jag att de hör av sig. Snart, så jag slipper vara orolig… De på hotellet skulle höra av sig till de som checkade ut idag som inte hade bokat via konferensen. Hör jag inget imorgon måste jag väl göra en polisanmälan (på distans i Danmark, det blir säkert kul) och kontakta mitt försäkringsbolag. Det borde kunna gå på hemförsäkringen. Men väskan har i alla fall en namnlapp, så om någon ärlig person har den borde den komma tillbaka.

Faaaaan, det här var verkligen det sista jag behövde! 😦

Just complaining a lot about the fact that my bag was taken from a luggage room at a hotel in Copenhagen today when I was going home from a conference. It is extremely annoying and I have a lot of things in it that I really want back and that would cost a lot of money to replace (even though most of it really isn’t worth anything to someone else).

Publicerat på april 17, 2013, i Uncategorized. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. Gah vad jag blir arg å dina vägnar!! SNO nåns väska, så lågt! BLÄ!! (om det nu inte är nån som råkat ta fel)

  Gilla

 2. Men fy vad tråkigt! Hoppas verkligen att det är någon som tagit fel och att den personen hör av sig till dig.

  Gilla

 3. Tack för er sympati! Det verkar ju som att det var någon som tog fel eftersom väskan hittade tillbaka till bagagerummet idag. 🙂

  Gilla

 4. Yeay, hoppas du får tag i dina ägodelar snart nu då:)

  Gilla

 1. Ping: Nerdlacquer Don’t Panic | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: