Ninja Polish Shillelagh

Men när ska jag egentligen lära mig att skriva om lacken direkt när jag har lackat med dem? Det här hade jag för bara en vecka sedan, men jag har redan glömt bort hur det var (mer än tjusigt). Å andra sidan är min hjärna inte direkt fungerande för tillfället. Den här våren har jag jobbat sjukt mycket och nu börjar jag märka att jag är rätt präktigt vimsig. Nåja, jag ska bara härda ut fem dagar till, sedan blir det semester och vila. Det ska bli helt underbart!

Jag tror i alla fall att det var tre lager jag hade av det här och att det var helt ok att lacka med. Eller var det kanske rätt tjockt. Jo, det var det ju! Det var rätt kladdigt faktiskt… Men å andra sidan är det jättevackert, så jag förlåter det. Det är ett riktigt knalligt gräsgrönt som skiftar i kopparguldigt. Jätteläckert! Eftersom jag försökte jobba samtidigt som jag lackade naglarna lyckades jag förstås mosa ringfingret på tangentbordet, men ni får försöka ha överseende med det och titta på de andra fingrarna istället…

Shillelagh är från Ninja Polish’s duokroma kollektion och ni kan köpa det här.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ninja Polish Shillelagh is a beautiful bright grass green that shifts to a coppery gold. It is really lovely! I wore three coats, and it was thick and tricky to apply – although I can forgive that since it is such a wonderful colour! It is part of the Ninja Polish Enigma Collection and you can get it here.

Publicerat på juni 15, 2013, i Duo- och multikromatiska lack, Naglar i grönt, Ninja Polish. Bokmärk permalänken. 12 kommentarer.

 1. Jösses vad fint det där var!

  Gilla

 2. Det är verkligen jätteläckert!

  Gilla

 3. Det var riktigt somrigt och härligt, vem bryr sig om lackegenskaperna då? 🙂 Snygga bilder du har tagit också!

  Gilla

 4. Urtjusigt!!! Mental note to self! Get it!!! 😉

  Gilla

 5. Sussie: Ja, är lacket tillräckligt fint kan man förlåta mycket! Kul att du gillar bilderna, jag gör mitt bästa!

  Little Miss Nailpolish: Japp, så är det, du måste nog ha det! 🙂

  Gilla

 6. Det ser väldigt vackert ut!

  Gilla

 7. Härligt snyggt lack! Tradigt om det är jobbigt att lacka med bara.. Men det kan man ju råka förbise om lacket är riktigt snyggt! =D

  Gilla

 8. Sminkan: Det är det också! 🙂

  Tove: Ja, och jag tror att en pipett Seche Restore skulle göra det lättare att ha att göra med också!

  Gilla

 9. Åhhh så läckert! Gillar färgen verkligen. 🙂

  Gilla

 10. Wow, så otroligt jäkla assnyggt! Vill ha! Sätter upp det på önskelistan med detsamma. 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: