Nail Art Sunday: Models Own Ice Neon Luis Lemon och Toxic Apple

Nu är jag lite sen, men jag hoppas jag får vara med på Lelas Nail Art Sunday ändå. Jag jobbade till kvart i tolv, så det hanns inte med tidigare idag… I alla fall, när man bara jobbar hela tiden behöver man något uppiggande på naglarna, och vad är mer uppiggande än neoner? Jag är inte stormförtjust i neoner, men nu kändes det helt rätt. Däremot hade jag inte så mycket tid att pyssla med naglarna, så det blev lite snabb dekoration och ett första försök med plastfoliemarmorering.

Först grundade jag med Models Own Ice Neon Luis Lemon. Ice Neons är lite speciella eftersom de ska förvaras i kyl för att behålla sin starka neonfärg. (Annars är det ju en myt att man ska förvara nagellack i kyl.) Jag la det över två lager av ett vitt lack, Models Own Snow White. Det var rätt skirt och det behövdes tre lager för att det skulle bli jämnt. Däremot hade det väldigt trevlig konsistens och var lätt att lacka med. Och jisses, vad neongult det är! Det här är nog det minst diskreta lacket jag äger!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

När det hade torkat lackade jag på ett lager Toxic Apple och duttade direkt bort en del med en tuss plastfolie. Det var första gången jag testade tekniken, och det var verkligen sjukt lätt. Nu var Toxic Apple lite för skirt för att effekten skulle bli så dramatisk, men jag tycker det blev rätt snyggt ändå. Det blev en rätt mjuk marmorering. Men det blev lite för lite dekor för min smak, så jag tryckte dit lite svarta matta paljettstjärnor också. (Och glömde att städa innan jag fotade, sorry…) Jag gillar det här rätt mycket, även om det inte är min vanliga stil. Men det är verkligen lite uppiggande att se de neoniga naglarna på skrivbordet. Något kul ska man väl ha när man måste jobba 10 timmar på en söndag…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI needed something uplifting since I am doing nothing but working these days, and what can be more uplifting than neons? This is first three coats of Models Own Ice Neon Luis Lemon over two coats of the white creme Models Own Snow White. It was quite sheer, but the formula was nice. When it was dry I added a coat of the neon green Models Own Toxic Apple and immediately dabbed it with a piece of scrunched-up plastic wrap to remove some of the green polish and get a marbleized look. It was my first try with this technique, and it was really quick and easy. Toxic Apple was a litte too sheer fot it to be a very dramatic effect, but I like the softer look as well. Then I just spiced it up with some black stars. I like the end result, it is really cheerful! And these neons are really, really bright! These are definitely the least descreet polishes in my stash.

Publicerat på juni 17, 2013, i Diverse nageldekor, Models Own, Naglar i grönt, Naglar i guld och gult. Bokmärk permalänken. 13 kommentarer.

 1. Riktigt läcker och glad manikyr!

  Gilla

 2. Vilken läcker manikyr, jag tycker verkligen att du förtjänar något uppiggande på naglarna om du måste jobba 10 h en söndag! Jag gillade marmoreringen, jag gillar att det inte var så stor konstrast mellan de båda färgerna, det ser lite naturligt flammigt ut, som ett sånt där illgrönt äpple 🙂

  Gilla

 3. Det här var en färgsprakande härlig manikyr:)

  Gilla

 4. Cactus: Tack! Ja, när man själv är jättetrött behöver man glada naglar!

  Sussie: Kul att du gillade marmoreringen – och du har rätt, det påminner lite om ett illgrönt äpple!

  Lela: Japp, färgsprakande var ordet, sa Bull! Till och med min chef reagerade på den i morse!

  Gilla

 5. Coolt! Jag gillar neoner på sommaren och nu kommer suget ännu mer känner jag!
  Det mest lysande neongula lack jag vet är Illamasquas Rare. Shit vad jag älskar det lacket!!

  Gilla

 6. Wow! Härligt!

  Gilla

 7. Åh wow så läckert! Tala om neonigt!!! jag gillar verkligen den mjuka marmoreringen. Det behöver inte vara superkontrasterande för att bli snyggt.

  Gilla

 8. Riktigt härlig och färgstark manikyr!

  Gilla

 9. Den diffusa marmoreffekten blev jättebra ju! Det ser riktigt snyggt ut!

  Gilla

 10. Little Miss Nailpolish: Det är något bisarrt det där suget efter neoner på sommaren. Jag som normalt sett är mest förtjust i mörka lack i grön-brun-guldiga toner känner också ett sug efter tokknalliga naglar just nu!

  Sminkan: Tack! 🙂

  Annefia: Ja, jag tycker också att det blev rätt bra fast det inte var så klatchigt. Omväxling förnöjer!

  Alexandra: Kul att du tycker det!

  Roxcat: Tack! 🙂

  Gilla

 11. Helt suveräna färger! Jag älskar också neoner ju.

  Gilla

 1. Ping: Nail Art Sunday: Neon | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: