Nail Art Sunday: Pedikyr med glittriga sommarblommor

Jag ber om ursäkt för de senaste veckornas tystnad. Först jobbade jag som en gnu, sedan stack jag och maken till Tjeckien och sedan hanns det liksom bara inte med eftersom allt har halkat efter under den här våren då jag bara har jobbat. Men nu hinner jag i alla fall i sista minuten vara med på Nail Art Sunday – denna vecka med tema pedikyr. Eftersom jag aldrig har fattat varför en del tycker att fötter är äckliga så har jag ju helt ogenerat visat pedikyrer förr, och nu när det är sommar tyckte jag att det var läge för något riktigt somrigt! Det blev blommor gjorda med ett prickverktyg med först akrylfärg i guld och vitt och sedan glitter i form av China Glaze Medallion (mitten av blommorna) och Orly Tiara (löven). Allt på en bas av två lager av det underbara Zoya Ivanka. Hm, det blev lite kladdigt och dant, men vad tusan – somrigt blev det ju i alla fall!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

This week’s theme for Nail Art Sunday is ”pedicure”, so I took that as an excuse to make my toes super summery! The base is two coats of the lovely Zoya Ivanka and then I painted the flowers with a dotting tool and first gold and white acrylic paint. To make it more glittery I added China Glaze Medallion and Orly Tiara to the flowers as well. Not the most perfekt nail art I’ve done, but well… Generally people don’t really look that closely at your toes, so I can take some imperfections!

Publicerat på juli 7, 2013, i China Glaze, Diverse nageldekor, Naglar i grönt, Orly, Pedikyr, Zoya. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Tjusigt och vilka fina sandaler:)

  Gilla

 2. Fint med lite blommiga tår 🙂 Jag tillhör ju dom som inte precis njuter av fotbilder, men jag har ingen fotfobi på något sätt.

  Gilla

 3. Lela: Tack! Och sandalerna är gamla favoriter! 🙂

  Lacky Corner: Haha, ja, alla kan ju inte gilla fötter! Men du var modig som stack ner fötterna bland fiskarna, det måste jag säga! (jag är lite sugen på att testa det själv, faktiskt).

  Gilla

 4. Vad sött! Jag gjorde också silverblommor 😀 Men jag stämplade på mina 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: