Pahlish Sitting in a Tin Can

Det här gillade jag faktiskt oväntat mycket! Jag fick det tillsammans med ett orange och ett rött lack, och jag hade förväntat mig att det skulle vara de som tilltalade mig mest, men det jag inte kunde motstå var det här mysigt gråa lacket. Basen är ett mellangrått, nästan stålgrått, krämlack och det har sparsamt med icke-glittrigt glitter i sig. Det är bara sådär att det ger liv åt färgen, men utan att det blir glammigt. Det innehåller fyrkantiga matta silverglitter och pyttesmå svarta glitter och ett uns holoskimmer, bara sådär att det gnistrar till lite i stark sol. Det är ett fint och vilsamt lack, som är elegant utan att bli tråkigt. Jag hade det när jag såg Sabaton och Iron Maiden på Friends arena i lördags och det kändes som att det passade väldigt bra på hårdrockskonsert – fast det också skulle kunna funka på elegant middag. (Huga, vilket uselt ljud det var på Friends, förresten! Burkigt och jobbigt. Jag är inte imponerad av den alls…)

Jag hade tre lager av det, men det täckte nästan efter två. På flaskbilderna har jag två lager, men då var det en liten antydan till VNL (visible nail line) på några naglar, så jag la på ett till lager efteråt. Det var trevligt att lacka med och blev helt jämnt efter två lager Seche Vite.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I liked this polish a lot more than I had expected. It is a warm medium grey, almost steel grey creme with sparse square matte silver glitters, tiny black glitters and a sprinkling of holo shimmer. It is very calm and elegant, but at the same time edgy enough that it felt very appropriate when I wore it to the Sabaton/Iron Maiden concert I went to last Saturday. A very versatile polish!

It was almost opaque in two coats, but I added a third after taking the bottle pictures as I could see some VNL. Application was just fine and it was smooth after two coats of Seche Vite.

Publicerat på juli 18, 2013, i Glitter, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i grått, Pahlish. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Helt underbart lack! Jag älskar ju grått jag 😉
  Min kille var också på IM och han sa samma sak om ljudet. Man får ju hoppas det bara är inkörningsproblem… :/

  Gilla

 2. Så fint 🙂 detta skulle jag allt kunna tänka mig!

  Gilla

 3. Little Miss Nailpolish: Grått är himla fint på naglarna, jag håller helt med dig om det!
  Det är bedrövligt om de inte lyckas fixa ljudet. Friends ska ju vara nationens stolthet vad gäller arenor, och så blev det så katastrofalt dåligt. Men det känns inte riktigt som att de är klara med den än. I alla fall hoppas jag att det inte är en permanent lösning att bara ha bajamajor för de som har ståplatser och att det inte heller finns någon garderob för ståplatserna.

  Fröken Nilsson: Det förstår jag, det är verkligen jättefint! 🙂

  Gilla

 4. Mycket snyggt!

  Lite avundsjuk är jag allt. Vi var ute för sent för att få några vettiga biljetter till Maiden så det fick vara. Hellre inget än så långt bak så man inte ser något alls.

  Gilla

  • Jag gick faktiskt med i deras fan club bara för att kunna köpa förköpsbiljetter och slippa köa – det var så värt det! Stackars dig som missade det! Men jag håller med, det kan inte vara kul att hamna längst bort, särskilt inte på Friends. Jag stod på golvet, ca 1/3 av golvet från scenen, och jag såg väldigt lite annat än på skärmarna (som för den delen är lite små och sitter lite för lågt, så jag såg inte så mycket på dem heller alla gånger…).

   Gilla

 5. Snyggt lack!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: