Crows Toes Celaeno

Duokroma lack är ju oftast lättast att fota i lite halvmulet väder, vilket Tjeckien vänligen bistod med i slutet av vår semestervecka där i juni när jag och maken var några dagar i Prag. Rätt mycket regn också, tyvärr… Det är därför jag har regndroppar på naglarna på bilderna.

Celaeno är från Pleiades-kollektionen, liksom flera andra vackra duo/multikroma lack. Det här är inte det mest spektakulära duokroma jag har sett, men det är icke desto mindre väldigt fint. Det ser mest guldigt ut, men skiftar i rött och ibland lite grönaktigt.

Det var lite svårmålat och ville gärna valla sig, tyvärr. Jag bar tre lager, vilket behövdes för att få det jämnt. Tyvärr är jag inte säker på varifrån jag har köpt dekalerna, men jag tror de är från Nailshop.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Celaeno is a beautiful polish, even though it is not the most spectacular douchrome I’ve seen. It mostly looks golden, but there is a red shift (and sometimes it also looks a little greenish). It was a bit difficult to apply since it tended to drag the underlying polish and leave bald spots. I wore three coats.

 

Publicerat på juli 20, 2013, i Crows Toes, Dekaler, Duo- och multikromatiska lack, Naglar i guld och gult. Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. Det är ju såååå fint. :-.)

  Gilla

 2. Snyggt! Fint med dekalerna också!

  Gilla

 3. År det en layering? Det är ju mer lejongult annars och jag upplevde att det blev lite så här över svart. Jag föredrar det på egen hand, vilket jag komiskt nog skrev igår i ett inlägg med just det här över svart som jag tidsinställde till lördag. Jag tömmer gamla mappar från i vintras… 😀

  Gilla

  • Nej, det är faktiskt ensamt. Det kanske beror på hur ljuset faller? Jag hade inte så bra ljus när jag bar det här.
   Mitt inlägg var faktiskt också tidsinställt – lustigt sammanträffande! Jag är i fjällen och kan bara läsa bloggar via telefonen, men jag ska ta en titt på dina bilder!

   Gilla

 4. OJ vilket jättesnyggt lack! Det passade ju bra med de där små blommorna också 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: