Smitten Polish The Ghost of Jupiter

Dags för ett arkivinlägg från innan fiskesemestern, då mina naglar var långa och fina (för att vara jag i alla fall). Ghost of Jupiter är en mörkblå jelly med runda glitter i guld, silver och marinblått samt pyttigt hologlitter och holoskimmer. Det är ett riktigt fint lack, men jag tycker nog inte riktigt att det är snyggast när man har det på egen hand, som jag hade det. Jag bar två lager av det och det var rätt tjockt och svårmålat, och dessutom tyckte jag att det blev lite för mycket glitter. Nästa gång ska jag nog bara ta ett lager över ett mörkblått lack istället. Dessutom kan det nog vinna på att spädas lite. Det var dessutom rejält knöligt och blev inte jämnt ens efter fem lager överlack. Fast trots det är det ett riktigt vackert lack och jag gillar det! Jag är rätt förtjust i cirkelglitter, det känns lite ovanligt och annorlunda.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ghost of Jupiter is a dark blue jelly base with gold, silver and navy blue dot glitter, plus super fine holo glitter and shimmer. It was pretty thick and difficult to apply. I wore two coats, but I think it would have looked better with just one coat of glitter over a regular dark blue polish. I think the glitter was a bit too dense this way. Nevertheless – it is a really nice polish and I like it a lot!

Publicerat på augusti 10, 2013, i Glitter, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i blått, Smitten Polish/Dreamland Lacquer. Bokmärk permalänken. 12 kommentarer.

 1. Synd med egenskaperna, för det är verkligen såå vackert annars…

  Gilla

 2. Trist med fomrulan, FEM lager överlack känns som iaf 3 för mycket 😉 Men fint är det!

  Gilla

 3. Emma: Ja, det är det verkligen. Men jag tror att om jag späder det lite och bara tar ett lager så kommer det att vara helt ok.

  Linda: Jo, det är lite att ta i med fem lager överlack. Men det var nog delvis för att jag hade två lager lack. Skulle jag bara ha ett lager så blir det nog jämnare.

  Gilla

 4. Det ser väldigt vackert ut, men fem lager överlack låter lite jobbigt.

  Gilla

 5. SÅ vackert!!! Vissa lack är värda sitt överlack men knölighet är aldrig kul.

  Gilla

 6. Ser väldigt snyggt ut! 😀

  Gilla

 7. Roxcat: Ja, det är det, men jag tror att det skulle vara lite mindre knöggligt om jag hade hållit mig till ett lager.

  Annefia: Jag tror faktiskt att det här är ett sånt som är värt sin knögglighet! Och man kan nog som sagt slippa en del av det genom att applicera det annorlunda.

  Gelic: Det är det! 🙂

  Gilla

 8. Det är väldigt vackert, men FEM lager överlack?! OMG!!

  Gilla

 9. Tror också det skulle vara finare över ett riktigt mörkt blått lack eller svart.

  Gilla

 10. Little Miss Nailpolish: Jo, det är rätt extremt! Men jag knölade nog på för mycket glitter också. Allt ska nog inte skyllas på lacket!

  Lacky Corner: Jag som precis funderade på att lägga det över ett ljusare blått för att glittren ska synas bättre! Men det är nog snyggt över ett mörkt lack också. Det blir lite mer diskret glittrigt då.

  Gilla

 11. Jag skulle rekommendera tunna lager, alltså riktigt, riktigt snåla. Jag hade inga problem då. Man får mindre glitter och de tunna lagren hinner torka till lite så man inte drar med glittret med nästa lager så det klumpar ihop.

  Gilla

  • Tack för tipset, jag ska testa det nästa gång jag använder det. Jag har också precis beställt hem Emily de Mollys ”Forces”-lack och misstänker att samma strategi kan vara bra för dem.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: