Pahlish This New Sun

Jag har slarvat med att skriva om lacken direkt efter att jag lackat med dem på sistone, och följaktligen kommer jag inte ihåg så mycket om det här lacket. Det är en härlig orangeröd med iridicerande, ganska små glitter. Jag tror jag hade tre lager av det. Ville piffa upp det och bryta av med något kontrasterande, så det blev dekor i form av ljusgrön strass. Det här trivdes jag bra i!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I honestly don’t remember much how the application of this polish was, since I forgot to write it down. I think I wore three coats, though. It is a lovely bright orangey red with iridescent glitters. I added some light green rhinestones for contrast, and I really liked it!

Publicerat på september 2, 2013, i Diverse nageldekor, Glitter, Naglar i orange och korall, Naglar i rött, Pahlish. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Inte så dumt! Fint med stenarna!

  Gilla

 2. Jag gillar det också förutom att Pahlish formula ofta är så tjock.

  Gilla

  • Hm, det kommer jag faktiskt inte ihåg att den var. Jag borde verkligen ha skrivit ner något. Mitt minne är som ett såll numera. För mycket saker att komma ihåg på jobbet, så allt annat ramlar ut.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: