Nya lack i OPIs Designer Series

I höst släpper OPI två nya lack i deras Designer Series, Pewter och Lapis. Jag tycker de ser riktigt fina ut, men priset (265 kr) är lite i saftigaste laget för min smak.

Hösten 2013 med OPI Designer Series

DS Pewter:DS044_DSPewter

DS Lapis:

DS045_DSLapis

OPI is releasing two new polishes in their Designer Series this autumn; Pewter and Lapis. They contain powdered diamonds that should give the polishes an extra depth and 3D effect, according the the press release. They look really nice, but the price (265 SEK) is a bit too steep for me.

Publicerat på september 3, 2013, i OPI, PR-relaterat. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. Absolut inte värda det priset!

  Gilla

 2. Fina, men så länge OPI testar på djur blir det inga nya OPI. Speciellt inte till det priset.

  Gilla

 3. Jag skulle vilja ha Lapis. Fast jag kommer inte betala 265 kronor. Tack och lov för ebay, blir det köp så blir det där.

  Gilla

  • Ja, det ser fint ut! Men jag tycker nog att jag kan hitta något annat som är nästan lika fint, så jag klarar mig nog. Jag förstår inte att de kan ta ut så högt pris – vilka lägger så mycket på ett lack?

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: