Zoya Chita

Sådär, nu har allt annat jox lagt sig så jag ska få lite tid till bloggen igen! Tyvärr har alla mina naglar dött de senaste veckorna, så jag har fått klippa ner dem till stumpar. Men tja, de växer ju ut. Mina händer är också supertorra, så tyvärr får ni stå ut med både korta naglar och torra nagelband… Det verkar inte spela någon roll hur mycket jag smörjer in dem. Jag har i alla fall en massa bilder i arkivet att visa er (så nagellängden kommer att variera lite den närmaste tiden. ;-))

I alla fall – först ut är Zoya Chita, ett väldigt fint skogsgrönt glittrigt strukturlack. Det var väldigt trevligt att lacka med, täckte på ett lager och torkade rätt fort. Tyvärr kommer det inte alls till sin rätt på bilderna, det är mycket finare i verkligheten. Eftersom jag inte hade något överlack blev det slitet rätt fort, men det är ju knappast förvånande.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Publicerat på november 6, 2013, i Glitter, Naglar i grönt, Strukturlack, Zoya. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Vilket underbart lack. Tycker dina naglar är snygga, jag har själv inga långa naglar, men dina är riktigt fina.
  Jag smörjer mig med en fet handkräm på natten sen sover jag med bomullshandskar det hjälper tycker jag. 🙂

  Gilla

  • Tack! 🙂 Jag smörjer också med fet handkräm på natten, men de är ändå torra när jag vaknar. Jag har inte handskar i o f s, jag har svårt att sova med saker på händerna.

   Gilla

 2. Jag har också fått kapa mina till vad jag bedömer som korta men andra förmodligen fortfarande ser som relativt långa. Det där med nagellängd är ju väldigt relativt har jag märkt.
  Tycker inte dina ser så värst korta ut här, du har en nagelform som gör att dina naglar nästan alltid ser långa ut. Det måste vara tacksamt i lägen som dessa:)

  Gilla

 3. Lacket ser härligt ut! Kan tänka mig att det gnistrar fint live!
  Tycker du har fina naglar trots längd!

  Gilla

 4. Lela: Ja, jag är väldigt glad med det och tackar min mamma för att jag har fått bra nagelgener från henne! 🙂 (Vi har väldigt lika händer.) Det är skönt att inte behöva ha så mycket fri kant för att naglarna ska se långa ut. Men det är ju lite knepigt när man är van vid en viss längd, jag blir lite irriterad av att inte ha naglar som skyddar fingertoppen.

  Little Miss Nailpolish: Det gör det! Det är verkligen finare än på några bilder jag har sett av det. Och tack för komplimangen! 🙂

  Gilla

 5. Super fint, passar nu i höst. Har fått fila ner mina naglar med å är torr, märks direkt när hösten är här. Men som sagt så växer dom ju ut i gen som tur är 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: