Nail Art Sunday: sönderriven nagel

Till att börja med måste jag varna känsliga läsare… Det här blir ett Halloweeninlägg. I helgen vankades det Halloweenfest och eftersom jag hittade en tutorial på hur man fejkar sönderrivna naglar var jag tvungen att testa. Det blev inte riktigt lika snyggt som i videon, men så gjordes det också i all hast. Däremot tyckte jag inte det funkade med lösögonfranslim, som hon säger i videon, så jag fick ta riktigt lösnagellim. Det röda och bruna är från en palett för att sminka såreffekter. Den använde jag för att äckla till de andra naglarna lite sådär i största allmänhet. 😉

Det här får också bli mitt bidrag till Lelas Nail Art Sunday den här veckan!

Håll till godo! Snygga (oäckliga) manikyrer utlovas i nästa vecka!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Publicerat på november 3, 2013, i Halloween, Nail Art Sunday och märkt , . Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. ”Men aj” var första tanken. Skönt att läsa att det inte var på riktigt. Häftigt gjort!

  Gilla

 2. Haha, det här var seriöst skitäckligt! Du lyckades superbra med att få det att se trasigt ut tycker jag.

  Gilla

 3. Guuuu va coolt! Ser seriöst äkta ut! Superbra gjort!

  Gilla

 4. Ser väldigt äkta ut, tur det e fejk för det ser ut att göra sviiin ont. Riktigt äckligt, så tycker det blev väldigt lyckat 🙂

  Gilla

 5. Usch vad äckligt, hann tänka aj som…. innan jag såg att det stod Halloween i texten.

  Gilla

 6. Detta var nog det mest grisiga jag sett när det kommer till naglarna… Fattade inte alls först att det var fejk, koncentrerade mig så hårt på bilden och min fantomsmärta att jag glömde bort att läsa texten. Ugah…… Riktigt bra jobbat!

  Gilla

 7. Haha, kul att ni tycker det ser äkta ut! Och oroa er inte, jag lovar att om jag verkligen skulle göra illa fingrarna ordentligt så skulle jag inte lägga upp några bilder på det på bloggen! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: