Tillfälligt avbrott

Jag har inte slutat blogga, jag lovar, men just nu har jag fullt upp med andra projekt och som vanligt en hel del jobb. Deadlinen för det här är första helgen i november och sedan ska det bli betydligt lugnare! Jag har insett att det är lika bra att ta en liten paus istället för att försöka hinna med bloggen också, men jag kommer igen med nya, friska tag i november och hoppas att ni är kvar då!

Publicerat på oktober 23, 2013, i Uncategorized. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

 1. Ser fram emot din återkomst! Och kanske Katlas återkomst också 🙂

  Gilla

 2. Jag är kvar och väntar med spänning:)

  Gilla

 3. Lacky Corner: Så kul! Och jag lovar att både jag och Katla kommer tillbaka! Jag har lite bilder på henne också som jag skulle kunna lägga upp när tiden tillåter.

  Lelack: Härligt att höra! Det blir fler Nail Art Sundays för mig framöver!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: