Cactus Thallium

Tro det eller ej, men inte bara kommer det ett inlägg från mig, men jag lyckas vara med på holofredag också! Det här bar jag för länge sedan, någon gång i sommar. Jag lyckades norpa åt mig några Cactuslack via mobilen när de släpptes i somras, fast jag satt i en stuga i fjällen. Första gången jag har köpt lack med mobilen, men vad gör man inte? Cactuslacken brukar ju försvinna rätt fort.

Det här är ett ärtgrönt lack med diskret holoeffekt. Definitivt unikt i min samling! Det krävdes fyra lager för att få det att täcka, men det torkade fort så det gjorde inte så mycket. Det var tunt och bra att lacka med, men jag hade några enstaka pigmentklumpar i min flaska.  Jag gillar det här, det är en härligt somrig grön! (Vilket passade bra när jag bar det eftersom det var sommar då…)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Publicerat på oktober 11, 2013, i Cactus Nail Polish, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i grönt. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Snyggt som 17! Jag har nåt liknande, men kan just nu inte minnas vad det heter eller ens märket… 🙂 Det kan vara Chirality Katydid 😉 Jo, den är det!

  Gilla

 2. Trevlig färg, ser mysigt ut. Jag lyckades inte hugga några Cactus, lite trist men jaja, jag har ju högvis med lack ändå.

  Gilla

 3. Superfint! Mobilen var ju smart 🙂 Jag hann tyvärr inte med :/

  Gilla

 4. Riktigt fin grön färg! En sådan man blir glad av 🙂

  Gilla

 5. En underbar grön nyans. 🙂

  Gilla

 6. Det här fick mig att brutalt komma ihåg att jag inte testat några av de Cactuslacken jag köpte vid senaste släppet i somras, fick genast dåligt samvetet över det.

  (Du har en award att hämta hos mig om du är sugen)

  Gilla

 7. Little Miss Nailpolish: Ja, jag har sett bilder på det, det kan nog vara rätt lika!

  Emma P: Ja, jag börjar komma till samma insikt när det gäller alla nya lack. Jag har ju faktiskt lack så det räcker och blir över, så jag klarar mig oftast utan att köpa de där nya finingarna som dyker upp hela tiden.

  Kerstin: Så tråkigt! Det funkade faktiskt förvånansvärt bra med mobilen – men så har hon en rätt enkel shop utan en massa onödiga krusiduller också.

  Alexandra: Ja, visst blir man!

  Ann-Sofie: Det är det!

  Lela: Ja, jag har haft lite dåligt samvete över mina otestade Cactuslack också. Min otestade hylla börjar faktiskt gå rätt mycket överstyr, så jag har gett mig själv köpstopp för en tid framöver.
  Tack för awarden, det är så kul att bli hågkommen! Jag ska besvara frågorna när jag kommer tillbaka till bloggen i november!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: