Nail Art Sunday: Gradient med China Glaze Boo-gie Down

Häromdagen insåg jag att jag helt hade glömt bort att jag har fått ett lack från China Glaze’s halloweenkollektion Monsters Ball att recensera. Det borde jag ju egentligen ha visat runt Halloween, men det fick bli nu istället. Det är ett glitterlack med olikfärgade glitter i svart, vitt och brons i en klar bas. Jag lade det över en gradient i vitt, grått och svart. Som bas testade jag för första gången det vita lacket NP-13 från Nordic Cap, som mitt lokala Hemköp har börjat sälja. Jag har hört mycket gott om det, och jag är verkligen imponerad. Det täckte faktiskt på två lager, vilket inget annat vitt lack jag har gör, och blev slätt och fint. Lite tjockt är det, men det är ju lätt åtgärdat med lite förtunning. Och det för 10 kr – verkligen ett prisvärt lack! Det gråa lacket i gradienten är Rescue Beauty Lounge Stormy och det svarta är A-England Camelot. Det blev kanske lite rörigt, men jag tycker det var helt ok ändå. Jag gillade hur det var skenbart monokromt men gnistrade till i brons emellanåt.

Det här får bli mitt bidrag till Lelas Nail Art Sunday den här veckan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Publicerat på november 17, 2013, i A-England, China Glaze, Diverse nageldekor, Glitter, Halloween, Naglar i svart, Naglar i vitt, Nail Art Sunday, Nordic Cap, Rescue Beauty Lounge och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. Super snyggt ju! Nordic Caps svarta lack e åxå toppen

  Gilla

  • Ja, jag har hört det! För tillfället har jag en påbörjad och en oöppnad flaska A-England Camelot hemma, så jag ska nog inte köpa mer svart krämlack innan de är slut. Dessutom verkar en nagellackshamster ha gått fram i Nordic Cap-lådan på Hemköp – det finns inte en enda flaska vitt lack kvar!

   Gilla

 2. Guuu vad snyggt! Ser lite bränt ut vilket jag tycker är ascoolt!

  Gilla

 3. Lite rörig men slutresultatet blev häftigt:)

  Gilla

 4. Oj så snyggt!! Jag är imponerad. Jättekul att träffa dig igår 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: