Nageldraken nr 12

Lite bilder från innan mina naglar dog, fast jag måste säga att när jag ser dem såhär i efterhand tycker jag att mina naglar nästan är lite för långa här. Egentligen är de nog snyggare när de är lite kortare.

Lacket har jag blandat ihop själv av lite vitt krämlack, ofärgad bas, en liten gnutta svart och blått pigment, silverminiglitter och små och stora blåa matta fyrkantiga glitter. 3 lager. Jag är rätt nöjd med det, men det hade nog varit bättre att ha det lite mer transparent så att glittren skulle synas bättre. Nu täckte det visserligen på tre lager, det är ju rätt trevligt, men lite mer jellyfinish skulle inte skada. Jag får väl pytsa i lite mer bas i flaskan helt enkelt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Publicerat på november 19, 2013, i Frankade lack, Glitter, Naglar i grått. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. Gillade verkligen konceptet med det vita och blå ihop 🙂

  Gilla

 2. Har alltid älskat så där riktigt galet långa naglar men på senare tid har jag mer och mer gått över till ”kortare”. Men det är fortfarande något magiskt med riktigt långa naglar:)

  Gilla

 3. Cactus: Vad glad jag blir att du tycker det blev bra! 🙂

  Lela: Ja, det är något speciellt med riktigt långa naglar, men på mig själv föredrar jag nog när de är lite mellanlånga. Fast oftast blir de inte så himla långa – det brukar reglera sig självt!

  Gilla

 4. Vad fint! 😀 Blåbär i mjölk 😀 Klippte precis ner mina jättelånga naglar till jättekorta… Lite skönt faktiskt fast jag tycker långa naglar är snyggt.

  Gilla

 5. Tack! 🙂 Visst är det skönt med lite kortare naglar ibland? Jag vill inte ha dem för korta eftersom jag använder dem som redskap (jo, man borde ju inte, men ändå… :-P), men för långa naglar kan vara lite i vägen.

  Gilla

 6. This is very best information for wholesale nail supply shops in los angeles. I am very happy to read out your blog.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: