Kicks Red Sand

Det här har jag fått att recensera och jag betvivlar att jag skulle ha köpt det själv. Jag är inte ledsen över att äga det däremot, för det är trevligare än jag trodde. Det är en riktigt fint djupröd färg och det är faktiskt lite coolt med ett matt rött strukturlack. Det bryter det klassiska lite att ha en oväntad struktur på ett annars ganska vanligt vamprött lack. Två lager täckte bra, det torkade hyggligt fort och var lätt att lacka med. Det höll bara två dagar, men det är ju rätt normalt för strukturlack med tanke på att jag inte hade något överlack. Enda nackdelen med det är att det lämnade röda streck på alla papper jag kom åt, vilket var lite irriterande eftersom jag har ett skrivbordsjobb och hanterar en hel del papper.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Publicerat på november 20, 2013, i Kicks, Naglar i rött, Strukturlack. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

 1. Inte så dumt alls faktiskt! 🙂 Jag tycker många lack lämnar röda streck efter sig om man inte har på ordentligt med top coat. Eller har jag bara haft otur? 😉

  Gilla

 2. Har också detta och blev lite besviken när nyansen skilde sig så mycket från flaskan. Jag var ute efter flaskfärgen så jag blev inte stormförtjust.

  Gilla

 3. Little Miss Nailpolish: Ja, jag tycker att röda lack verkar vara värre än många andra på att lämna färgspår, och jag antar att det bara blir värre med sandlack eftersom man inte har något överlack.

  Lela: Hm, jag måste erkänna att jag inte ens kommer ihåg att färgen på naglarna skiljde sig från färgen i flaskan… Det var ett tag sedan jag bar det här.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: