Nail Art Sunday: Nagelfolie över OPI 4 in the Morning

Den här veckan är det fritt val på Nail Art Sunday, så jag grävde lite i arkivet för att hitta en manikyr som var lite mer arbetat. På sistone har det mest varit dekaler som har kommit fram, men jag hittade den här foliemanikyren. Som bas hade jag det svarta satinlacket 4 in the Morning från OPIs kommande Gwen Stefanikollektion, som jag har fått att recensera. Mattsvarta lack är ju alltid trevligt rockiga, om än inte särskilt unika (det är t ex väldigt likt Zoya Dovima). Det här täckte bra på två lager, men tyvärr blev det en del luftbubblor i det.

För att pigga till det och täcka luftbubblorna gjorde jag streck med nagelfolielim och satte dit folie i guld och rött. Folien fäste inte så bra, men det blev väl rätt ok… Om det inte hade varit för ett överlacksmissöde. Jag började med Picture Polish Revolution, som ska vara bra som överlack över folie. Det stämmer att det inte skrynklar folien särskilt mycket, men däremot vet jag från tidigare att det inte skyddar folien särskilt bra och att det behövs ett ytterligare överlack för den saken. Eftersom Seche Vite kan skrynkla folie så använde jag istället ett överlack från Collistar som jag har fått att recensera. Det torkade däremot väldigt långsamt vilket ledde till att jag lyckades sabba manikyren. Dessutom blev det av någon outgrundlig anledning lite grumligt. Ingen höjdare…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Publicerat på december 29, 2013, i Collistar, Matta lack, Nagelfolie, Naglar i svart, OPI. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Ha där ser man, man kan ju göra flammor med folien:)

    Gilla

  2. Kul manikyr med flammorna:)
    Jag har ju köpt mitt första set med folie (på TGR visserligen) men inte hunnit prova det ännu. Ska bli kul att se om jag också kan.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: