ILNP A Fresh Evergreen

Äntligen har jag hittat ett riktigt grönt hololack! Jag har velat ha ett smaragdgrönt holo hur länge som helst, men det verkar vara svårt att få till. Holopigment är oftast lite gråaktiga och dämpar gärna färgerna på lacken man stoppar ner dem i. I Love Nail Polish har dock lyckats med A Fresh Evergreen, som de släppte nu precis innan jul. ILNP nog mitt nya favoritmärke, faktiskt. Jag har flera av deras lack och har burit dem, men har inte hunnit fått ut bilderna på bloggen än. De har en del riktigt läckra multikromatiska lack och med det här visar de att de kan göra holo också. Holoeffekten är inte den starkaste jag har sett, men den är inte heller mesig. Tyvärr är det ju fel tid på året för att riktigt få njuta av hololack, men jag ska garanterat ta fram det här igen när solen kommer tillbaka i vår! Hur som helst är det en väldigt vacker grön färg.

Det var trevligt att lacka med också. Det hade lite tendenser till holosjuka vid första lagret, men efter två lager täckte det perfekt. Det var dessutom lättkontrollerat. Enda nackdelen var att det var ganska slitet redan efter två dygn, men då hade jag inte varit så snäll mot naglarna och använt dem till diverse pillande. (Ja, jag vet att man inte borde, men naglarna är ju så bra verktyg! :-P)

Det här fick också vara årets julaftonsmanikyr – något jag bestämde mig för redan när jag beställde det. För att jula till det lite extra så klämde jag dit några söta polkagrisstänger på ringfingrarna. (Jag ville inte täcka holoeffekten med dekor på alla naglar.) Polkagrisarna har jag beställt från She Sells Seashells, som är en relativt ny webshop för nageldekor som jag snubblade på för ett tag sedan. Jag kan verkligen rekommendera den, beställningen funkade utmärkt och jag fick min order på bara några dagar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Publicerat på december 26, 2013, i Diverse nageldekor, Holografiska/prismatiska lack, ILNP, Naglar i grönt. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Vad vackert! Jag gillar color clubs holiday splendor. Den är smaragdgrön, men är å andra sidan en scattered holo 🙂

    Gilla

  1. Ping: ILNP Mutagen | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: