ILNP Mutagen

Jag har, som jag har sagt tidigare, en del lack från I Love Nail Polish som jag inte har visat er än – och tjusiga lack är det! Jag har redan visat Birefringerence och A Fresh Evergreen, och här kommer en drös bilder på Mutagen. Det är ett mycket vackert multikromatiskt lack som är grönt i basen, men skiftar från grårosa till grönt, blått och lila. Jag har flera lack som skiftar i samma färgskala; Hits Chameleon, Ozotic 503 och Lurudana Admiravel, men det här är mest dramatiskt och har väldigt tydliga skiftningar. Jag skulle alltså säga att jag faktiskt ändå behövde det här!

Jag har faktiskt burit det här två gånger i höstas (vilket verkligen inte är vanligt). Första gången hade jag tre lager. Det är trevligt att lacka med och jag har inget att klaga på vad gäller formulan. Dekalerna jag bar första vändan är köpta på Åhléns. De är fina, men lite för stela för att fastna ordentligt på nageln och släppte lite i kanterna, som ni ser.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag bar som sagt lacket igen några veckor senare (det passade så bra till en klänning jag skulle ha på en fest). Den gången lackade jag med fyra tunnare lager istället. Detta var faktiskt under den enda veckan i början av december då det var snö, så det blev lite snöbilder till det! Den här gången dekorerade jag istället med vattendekaler från Adnails. Dessa var mycket tunnare och trevligare, och jag tycker den här varianten blev snyggare.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Publicerat på januari 9, 2014, i Dekaler, Duo- och multikromatiska lack, ILNP, Naglar i grönt, Vattendekaler. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

 1. Oj så snyggt:) Inte så otippat uttalande från mig kanske, jag är barnsligt svag för den här typen av lack;)

  Gilla

 2. Det är ett fantastiskt lack!

  Gilla

 3. Lela: Detsamma! Jag får ofta hålla i mig för att inte köpa fler likadana lack av den här sorten.

  Sminkan: Det är det verkligen!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: