Nail Art Sunday: Zoya Darcy

Ibland är det bra att ligga lite efter så man kan plocka ett nailartinlägg till Nail Art Sunday ur arkivet med opublicerade bilder. Den här manikyren var jag inte så förtjust i när jag bar den, men nu när jag ser bilderna i efterhand tycker jag att det ser helt ok ut. Det hade gärna fått vara lite mer regelbundet mönstrat, men jag är inte helt kompis med dragmarmoreringstekniken än.

Grunden i manikyren är det gula krämlacket Zoya Darcy. Det är ett riktigt trevligt lack. Det var helt opakt efter tre lager, vilket är väldigt bra för ett gult lack. Tyvärr chippade det efter bara ett dygn, men det kan ju ha berott på mina naglar också. Jag tycker att Zoyalack brukar hålla bra. Konsistensen på lacket var lite sisådär, det var liksom lite rinnigt och tjockt på samma gång.  Mönstret gjorde jag med A-England Camelot, som jag la på i ett sicksackmönster i vått lack och sedan drog en nål genom.

Vänster hand:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vänster tumme:OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Höger tumme (den här nageln blev nog bäst):OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Höger hand:OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Publicerat på januari 12, 2014, i Marmorering, Naglar i guld och gult, Zoya. Bokmärk permalänken. 13 kommentarer.

 1. Cool effekt! Får jag försöka komma ihåg att prova nångång när jag har tid för experiment 🙂

  Gilla

 2. Spännande teknik, går nog att få till riktigt häftiga mönster när man väl fått in knycken av det hela. Svart och gult är jäkligt effektfullt ihop men man ser det inte så ofta.

  Gilla

 3. Coolt, måste härmas:)

  Gilla

 4. Malin: Det tycker jag att du ska göra! Du kan titta på http://mysimplelittlepleasures.blogspot.se/search/label/Marble%20%28Drag%29 om du vill få lite inspiration. Hon är duktigare på det än jag och har också gjort en del bra tutorials.

  Lela: Ja, det kan ju bli jättsnyggt om man har kontroll på vad man gör. Svart och gult riskerar ju alltid att bli getingmönstrat, men det är en lite rolig kombination.

  Anki: Det vore jättekul om du härmar, det tar jag som en stor komplimang! 🙂

  Gilla

 5. Vad häftigt! Det här ska jag absolut testa 🙂

  Gilla

 6. Snyggt! Det måste jag testa att göra nån gång

  Gilla

 7. Vad coolt!

  Gilla

 1. Ping: Nail Art Sunday: påsknaglar med Zoya Darcy | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: